Stoiximan Super League

Λέτο hot, Καπίνο… stop!

Και η κορυφή βρίσκεται στο χέρι του Παναθηναϊκού! Με τον Λέτο να μη σβήνει με τίποτα (δυο γκολ) και τον Καπίνο να μην αφήνει τίποτα να… περάσει, οι «πράσινοι» καθάρισαν 3-1 τον Αστέρα! Στα δεκατέσσερα γκολ ο ασταμάτητος Αργεντινός, εκμεταλλεύτηκε τα ρολά που (σε συνεργασία με τα δοκάρια του) κατέβασε ο νεαρός γκολκίπερ και διατήρησε το δικαίωμα του «τριφυλλιού» να ορίζει την τύχη του για την πρώτη θέση.

Και η κορυφή βρίσκεται στο χέρι του Παναθηναϊκού!

Με τον Λέτο να μη σβήνει με τίποτα (δυο γκολ) και τον Καπίνο να μην αφήνει τίποτα να… περάσει, οι «πράσινοι» καθάρισαν 3-1 τον Αστέρα!

Στα δεκατέσσερα γκολ ο ασταμάτητος Αργεντινός, εκμεταλλεύτηκε τα ρολά που (σε συνεργασία με τα δοκάρια του) κατέβασε ο νεαρός γκολκίπερ και διατήρησε το δικαίωμα του «τριφυλλιού» να ορίζει την τύχη του για την πρώτη θέση.




Ο ένας το γκολ, ο άλλος… τα δοκάρια

Το κρύο ήταν πολύ στο ΟΑΚΑ και ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ζεστάνει από νωρίς τον κόσμο του. Ο Πιπίνης βιάστηκε να γυρίσει την μπάλα πίσω, ο Χακόμπο έκανε το λάθος να μπλοκάρει και ο Λέτο μετέτρεψε σε γκολ το έμμεσο φάουλ. Από εκεί και πέρα οι Αρκάδες ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή και κέρδισε μέτρα μέσα στο γήπεδο.

Ο Ηλίας Σολάκης μάλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και μοιραίος αφού σε δύο περιπτώσεις, με την βοήθεια του Καπίνο, βέβαια, σημάδεψε πρώτα το δεξί και στην συνέχεια το οριζόντιο δοκάρι του νεαρού τερματοφύλακα. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι… εναρμονίστηκαν περισσότερο με την θερμοκρασία του γηπέδου και πάγωσαν την απόδοσή τους. Εκτός από κάποιες εναλαμπές του Λέτο και μερικά… «μαγικά» του Κουίνσι δεν υπήρξε κάτι άλλο από τους «πράσινους».

Στους ρυθμούς του Λέτο

Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαφορετική εικόνα. Ο Παναθηναϊκός έκανε καλύτερη διαχείριση του παιχνιδιού, έκλεισε τους όποιους χώρους στον Αστέρα και κατάφερε να κλειδώσει μια σημαντική νίκη με ένα δεύτερο τέρμα από τον Μπουμσόνγκ. Εκεί, οι όποιες ελπίδες του Αστέρα «ψαλιδιστήκαν», ενώ από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι απελευθερώθηκαν.

Τα συνθήματα για πρωτάθλημα, για νίκες επί του Ολυμπιακού αλλά και υπέρ στο Ζεσουάλδο Φερέιρα, έδιναν και έπαιρναν και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε και πάλι ο Λέτο, ο οποίος έκανε το 3-0 φτάνοντας τα 14 τέρματα στην φετινή Σούπερ Λίγκα. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Τρίπολης ήταν να μειώσει με τον Ουσέρο, ο οποίος σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζει μια δύσκολη, παρά το σκορ, νίκη, η οποία τον φέρνει, τουλάχιστον προσωρινά, πάνω από την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.





Παναθηναϊκός (Ζοσέ Γκόμεζ): Καπίνο, Μαρίνος, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Ζέκα (82’ Βιτόλο), Σιμάο, Κλέιτον (61’ Μαυρίας), Λέτο, Κουίνσι (61’ Ρούντολφ).

Στον πάγκο: Καρνέζης, Μπιάρσμιρ, Βύντρα, Καραγκούνης.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Πουλίδο, Κωστούλας, Πιπίνης, Χουανίτο, Ουσέρο, Ράγιος, Μπρέσκα (80’ Αλβάρεζ), Ναβάρο (46’ Φορμίκα), Σολάκης (57’ Χούλι).

Στον πάγκο: Μπαντής, Αργυρόπουλος, Κουρμπέλης, Λαδάκης.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος
Βοηθοί: Πάνου, Γρεβένης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x