Stoiximan Super League

Τσιώλης: «Μπορούσαμε να το παλέψουμε»

Ευχαριστημένος από την διάθεση και γενικά την εικόνα του Αστέρα Τρίπολης παρά την ήττα () από τον Παναθηναϊκό έμεινε ο τεχνικός των Αρκάδων, Σάκης Τσιώλης. Ποια η άποψή του για το υπάρχον ρόστερ.

Ευχαριστημένος από την διάθεση και γενικά την εικόνα του Αστέρα Τρίπολης παρά την ήττα (3-1) από τον Παναθηναϊκό έμεινε ο τεχνικός των Αρκάδων, Σάκης Τσιώλης. Ποια η άποψή του για το υπάρχον ρόστερ.

«Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους», ευχήθηκε αρχικά στην συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: «Πέρα από το ποδόσφαιρο ο κόσμος έχει ανάγκη να ηρεμήσει. Όσον αφορά στο παιχνίδι, ήταν ωραίο και επιθετικό. Μέχρι να γίνει το 2-0, ο Αστέρας έδειχνε ότι θα το παλέψει. Και θα μπορούσαμε να δούμε μεγαλύτερο ενδιαφέρον με τα δοκάρια και με τις επεμβάσεις του Καπίνο. Δίκαιη η νίκη του Παναθηναϊκού. Θα σταθώ όμως ότι πάλι από στημένες φάσεις δεχθήκαμε δύο γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια.

Αυτή η ομάδα δεν υστερεί σε ποιότητα. Μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα. Υπάρχουν προϋποθέσεις και για να δουλέψει κανείς.

Είμαι ένα μήνα, προσπάθησα να δω το ρόστερ, αλλά μέσα σε ένα μήνα παίξαμε με ΠΑΟΚ, Άρη, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Δεν είχα την δυνατότητα λόγω κρισιμότητας των παιχνιδιών να κάνω αλλαγές. Κάθε ομάδα χρειάζεται καλούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να δούμε πως θα κάνουμε ποιο ευέλικτο το ρόστερ, που είναι μεγάλο. Κάποιοι παίκτες πρέπει να αποχωρήσουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x