Stoiximan Super League

Όταν αλλάξει ο νόμος…

Με την αλλαγή του νόμου και της τροπολογίας που θα δίνει δικαίωμα αγοράς των μετοχών ελληνικής ΠΑΕ σε άτομο εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης θα «ελευθερωθούν» τα 15 εκατ. ευρώ των Αράβων για τον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το μοναδικό εμπόδιο για τους υποψήφιους επενδυτές (σύμφωνα με την ενημέρωση από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη). «Μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να προκύπτουν ανακόλουθα στοιχεία», διαρρέεται από το περιβάλλον του Τζίγκερ για τον φάκελο που πήρε στα χέρια του και εξετάζεται ακόμη.

Με την αλλαγή του νόμου και της τροπολογίας που θα δίνει δικαίωμα αγοράς των μετοχών ελληνικής ΠΑΕ σε άτομο εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης θα «ελευθερωθούν» τα 15 εκατ. ευρώ των Αράβων για τον Παναθηναϊκό.

Αυτό είναι το μοναδικό εμπόδιο για τους υποψήφιους επενδυτές (σύμφωνα με την ενημέρωση από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη).

«Μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να προκύπτουν ανακόλουθα στοιχεία με την πραγματικότητα», διαρρέεται από το περιβάλλον του Τζίγκερ για τον φάκελο που πήρε στα χέρια του και εξετάζεται ακόμη.

Μετά από επαφές που είχαν άνθρωποι της πλευράς Βαρδινογιάννη με την πλευρά των υποψήφιων επενδυτών από την Σαουδική Αραβία, το καινούργιο στοιχείο είναι ότι η πρόταση που έχει σταλεί, είναι απολύτως σε ισχύ αυτόματα, με την ψήφιση της τροπολογίας για τους ξένους επενδυτές στο ποδόσφαιρo.

Τα στοιχεία που έχουν δώσει οι υποψήφιοι επενδυτές με την αποστολή της πρότασης, έστω και μέσω ανεπίσημων πληροφοριών προς το παρόν, δεν φαίνεται να προκύπτουν ανακόλουθα με την πραγματικότητα.

Αυτό όμως που έγινε πλήρως κατανοητό, είναι ότι δεν πρόκειται να υπάρξει μεσοβέζικη λύση (αυτά που είχαν διατυπωθεί για άσκηση διοίκησης από την πλευρά των υποψηφίων επενδυτών) αλλά οριστική, ταυτόχρονα με την ψήφιση της τροπολογίας. Τότε θα αποδεσμευτούν τα λεφτά και οι νέοι επενδυτές θα πάρουν τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός χωρίς νέα καθυστέρηση.

Ελλείψει κάποιας άλλης πρότασης, αυτή είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται αυτή την στιγμή. Παρόλα αυτά, το «διαβατήριο» για όποιον θέλει να πάρει τις μετοχές του Βαρδινογιάννη, είναι να βάλει χρήματα στην ομάδα. Μέχρι στιγμής, οι συγκεκριμένοι Άραβες που έχουν στείλει τον φάκελο με την πρόταση που εξετάζεται τώρα, δείχνουν πως είναι πρόθεση τους να το κάνουν. Και το μοναδικό εμπόδιο που ισχυρίζονται ότι υπάρχει, είναι η τροπολογία στον αθλητικό νόμο για να μπορούν να γίνουν ιδιοκτήτες.

Κι από την στιγμή που η τροπολογία θα κατατεθεί μέχρι αύριο όπως είπε ο κ.Γερουλάνος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, σημαίνει πως δεν θα υπάρξει και μεγάλη καθυστέρηση στην υπόθεση. Αν τώρα σε αυτόν τον ένα μήνα που θα χρειαστεί να ψηφιστεί η τροπολογία εμφανιστεί άλλος επενδυτής, μπορεί να προλάβει τους Σαουδάραβες στο νήμα...

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x