Stoiximan Super League

Διαφωνία με Σιμάο

Συνάντηση με τον Έκτορ Περάλτα, μάνατζερ του Σιμάο είχε ο Δημήτρης Γόντικας. Σκοπός του ραντεβού, το συμβόλαιο του Μοζαμβικανού που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι εμφανίσεις του Σιμάο σε συνάρτηση με τα οικονομικά δεδομένα του «τριφυλλιού», έφεραν αυτό που πολλοί φοβόντουσαν στο πράσινο στρατόπεδο. Αδιέξοδο.

Συνάντηση με τον Έκτορ Περάλτα, μάνατζερ του Σιμάο είχε ο Δημήτρης Γόντικας.

Σκοπός του ραντεβού, το συμβόλαιο του Μοζαμβικανού που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι εμφανίσεις του Σιμάο σε συνάρτηση με τα οικονομικά δεδομένα του «τριφυλλιού», έφεραν αυτό που πολλοί φοβόντουσαν στο πράσινο στρατόπεδο.

Αδιέξοδο.

Η ηλικία του αμυντικού μέσου του Παναθηναϊκού εξάλλου, επιτρέπει στον εκπρόσωπό του να ζητήσει «αύξηση», όπως και το γεγονός πως ήδη έχουν ενδιαφερθεί ομάδες για αυτόν. Ο Σιμάο αυτή την στιγμή λαμβάνει 250.000€ ετησίως και σύμφωνα με πληροφορίες, θέλει συμβόλαιο πάνω από 600.000€.

Οι οικονομικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού όμως, δεν μπορούν να καλύψουν τόσο μεγάλες απαιτήσεις. Ενδεχομένως, με την σφιχτή οικονομική πολιτική του κυρίου Γόντικα, οι «πράσινοι» να μπορούσαν να διαθέσουν ένα ποσό κοντά στις 450.000€. Περισσότερα όμως, πολύ δύσκολα. Έτσι, εάν δεν ρίξει τις απαιτήσεις του ο Μοζαμβικανός, από τον Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x