Games

Τα καλύτερα games του iPhone για το 2011

Μετά το σχετικό αφιέρωμα στα καλύτερα games που πρέπει να έχει μέσα στο 2011 κάθε κάτοχος iPad tablet, ήρθε η ώρα και για κάτι αντίστοιχο στο (πιο εμπορικό) iPhone. Οι επιλογές και σε αυτό το αφιέρωμα έχουν να κάνουν με games που έχουν κυκλοφορήσει στα τέλη του 2010 και κατά τη διάρκεια του 2011 και έχουν καταφέρει να κλέψουν αρκετές από τις ελεύθερες ώρες μας.

Μετά το σχετικό αφιέρωμα στα καλύτερα games που πρέπει να έχει μέσα στο 2011 κάθε κάτοχος iPad tablet, ήρθε η ώρα και για κάτι αντίστοιχο στο (πιο εμπορικό) iPhone. Οι επιλογές και σε αυτό το αφιέρωμα έχουν να κάνουν με games που έχουν κυκλοφορήσει στα τέλη του 2010 και κατά τη διάρκεια του 2011 και έχουν καταφέρει να κλέψουν αρκετές από τις ελεύθερες ώρες μας. Μέσα από αυτό το top 10 μπορείτε να δείτε λοιπόν τι αξίζει να κατεβάσετε αν έχετε αγοράσει ήδη κάποιο από τα διαθέσιμα μοντέλα του iPhone.

No 10: Pocket Frogs
Αν σας αρέσουν οι βάτραχοι (γιατί;), το Pocket Frogs είναι εδώ για να σας φτιάξει τη διάθεση. Μέσα από ένα εξαιρετικά απλοϊκό περιβάλλον χρήσης, μπορείτε να εκθρέψετε και να συλλέξετε πάνω από 15 χιλιάδες διαφορετικά είδη και να τα συγκρίνετε με αυτά που έχουν μαζέψει οι φίλοι σας. Απλό στη χρήση και ιδιαίτερα διασκεδαστικό, το Pocket Frogs είναι εδώ!

No 9: Tom Clancy’s Rainbow 6: Shadow Vanguard
Η μοναδική έκδοση της σειράς Tom Clancy που έχει προσεχθεί στο iOS έρχεται με την ονομασία Shadow Vanguard και διατέθηκε στο App Store μέσα στο 2011. Οι παίκτες ελέγχουν την αντι-τρομοκρατική ομάδα και καλούνται να τα βγάλουν πέρα σε μία σειρά αποστολών που θα τους ανατεθούν. Οι εντολές ελέγχου έχουν μοιραστεί σε διάφορα σημεία αφής πάνω στην οθόνη του κινητού και συνολικά καταφέρνουν να βοηθήσουν να διατηρηθεί ο χαρακτήρας της σειράς.

No 8: Fruit Ninja
Κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή πολλών App Stores στον κόσμο για εβδομάδες και πλέον καθιερώθηκε ως ένα από τα καλύτερα games του iPhone και το iPad. Ακόμη και στην μικρότερης διαγωνίου οθόνη του κινητού της Apple καταφέρνει να προσφέρει την απαιτούμενη διασκέδαση, αφού με απλές κινήσεις ωθεί τον παίκτη να κόψει τα φρούτα που θα παρελάσουν από την οθόνη του. Τι περιμένετε;

Διαβάστε τη συνέχεια του αφιερώματος στο Enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x