TV

Πέντε σειρές που περιμένουμε να δούμε!

Όσοι έχετε κόλλημα με κάθε είδους αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά αυτό είναι το σωστό κείμενο για εσάς. Με την σεζόν να βρίσκεται ήδη στα μισά και με τα κανάλια να έχουν ήδη έτοιμο τον προγραμματισμό τους για τις νέες σειρές που θα ρίξουν στην αρένα τις επόμενες ημέρες, προσπαθούμε να βάλουμε τα πράγματα σε μία τάξη και σας παρουσιάζουμε τα πέντε πιο φιλόδοξα project που θα κάνουν πρεμιέρα από τώρα μέχρι και την άνοιξη.

Όσοι έχετε κόλλημα με κάθε είδους αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά αυτό είναι το σωστό κείμενο για εσάς.

Με την σεζόν να βρίσκεται ήδη στα μισά και με τα κανάλια να έχουν ήδη έτοιμο τον προγραμματισμό τους για τις νέες σειρές που θα ρίξουν στην αρένα τις επόμενες ημέρες, προσπαθούμε να βάλουμε τα πράγματα σε μία τάξη και σας παρουσιάζουμε τα πέντε πιο φιλόδοξα project που θα κάνουν πρεμιέρα από τώρα μέχρι και την άνοιξη.

Αφού πρώτα πάψουμε να ελπίζουμε ότι θα έρθει το νέο Lost, τότε μπορούμε να χαλαρώσουμε και να βγάλουμε πιο ψύχραιμα τα συμπεράσματα μας.

Ορίστε λοιπόν οι πέντε πιο αναμενόμενες σειρές για το mid-season της αμερικανικής τηλεόρασης.



Alcatraz

Υπόθεση και background: Φυλακισμένοι και δεσμοφύλακες που εξαφανίστηκαν κάτω από περίεργες συνθήκες πριν από δεκαετίες, εμφανίζονται ξανά και αρχίζουν να κάνουν …περίεργα πράγματα. Την υπογραφή του στη σειρά βάζει ο J.J. Abrams (Lost) και αυτό μόνο αισιόδοξους μπορεί να μας κάνει, αρχικά τουλάχιστον. Ένα τεράστιο συν και στην επανεμφάνιση του Jorge Garcia, του γνωστού Χέρλι από το Lost, αλλά και στην παρουσία του Sam Neill που μπορεί να φέρει κι άλλες δόσεις τρέλας σε ένα ήδη τρελό σενάριο.

Ποιοι παίζουν: Sarah Jones, Jorge Garcia, Sam Neill, Parminder Nagra, Robert Forster





Awake

Υπόθεση και background: Αστυνομικός εμπλέκεται σε αυτοκινητικό ατύχημα και ξυπνάει σε δύο διαφορετικές πραγματικότητες. Στην μία έχει σκοτωθεί η γυναίκα του. Και στην άλλη έχει σκοτωθεί το παιδί του. Ούτε μία εναλλακτική δεν του έχουν αφήσει του ανθρώπου. Σύμφωνα με όσους έχουν δει το πιλοτικό επεισόδιο είναι η σειρά που αφήνει τις μεγαλύτερες υποσχέσεις για τη συνέχεια. Όμως… τα προβλήματα που έχουν υπάρξει στην παραγωγή δεν μας έχουν δώσει ακόμα μία σταθερή ημερομηνία έναρξης.

Ποιοι παίζουν: Jason Isaacs, Steve Harris, Wilmer Valderrama, Laura Allen, Dylan Minnette, B.D. Wong, Cherry Jones





Touch

Υπόθεση και background: Πατέρας ανακαλύπτει ότι το χάρισμα που έχει ο μουγγός γιός του με τους αριθμούς έιναι κάτι παραπάνω από μία προσπάθεια επικοινωνίας. Και μόνο η επιστροφή του Κίφερ Σάδερλαντ στις οθόνες μετά το «24» αρκεί για να δώσουμε όλη μας την προσοχή στο Touch. O δημιουργός της σειράς Tim Kring, είναι υπεύθυνος για την εκπληκτική πρώτη σεζόν του Heroes, είναι βέβαια υπεύθυνος και για την ατελείωτη κατηφόρα της σειρά στη συνέχεια. Και μην ξεχνάμε φυσική και τον γέρο-Danny Glover.

Ποιοι παίζουν: Kiefer Sutherland, David Mazouz, Danny Glover, Gugu Mbatha-Raw, Roxana Brusso, Karen David





The River

Υπόθεση και background: Ομάδα διάσωσης ψάχνει τα ίχνη εξαφανισμένου τηλε-παρουσιαστή. Στις κασέτες που …βρέθηκαν μαθαίνουμε τι έγινε σε όλους αυτούς μαζί. Σειρά τρόμου με την υπογραφή του δημιουργού του Paranormal activity. Οπότε όλοι πάνω κάτω καταλαβαίνουμε ότι κάτι κακό συνέβη. Στα συν το πολύ καλό πολιτικό επεισόδιο (πάλι σύμφωνα με όσους το έχουν δει στην Αμερική).

Ποιοι παίζουν: Bruce Greenwood, Joe Anderson, Paul Balckthorne, Paulina Gaitan, Leslie Hope





Luck

Υπόθεση και background: Χαμένοι, νικητές και όλοι οι ενδιάμεσοι σε έναν τοπικό ιππόδρομο. Ντάστιν Xόφμαν. Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο; Νικ Νόλτε. Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο; Και πολλές ακόμα γνωστές φάτσες του Hollywood και ο Micheal Mann (Ένταση, ο τελευταίος των Μοϊκανών) στην σκηνοθετική καρέκλα.

Ποιοι παίζουν: Dustin Hoffman, Dennis Farina, John Ortiz, Nick Nolte, Michael Gambon, Kevin Dunn, Richard Kind




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x