Stoiximan Super League

Έξαλλοι με Γέστε

Δυσαρέσκεια υπάρχει για όλη την ομάδα του Ολυμπιακού και την εικόνα στο ισόπαλο 0-0 με τη Δόξα Δράμας στο «Καυταντζόγλειο», αλλά ένας παίκτης συγκεντρώνει τα περισσότερα πυρά. Ο λόγος για τον Φραν Γέστε, ο οποίος δεν εκμεταλλεύτηκε μία ακόμη ευκαιρία που πήρε από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα. Αυτή την ώρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης στου Ρέντη για να τα ψάλει στους παίκτες.

Δυσαρέσκεια υπάρχει για όλη την ομάδα του Ολυμπιακού και την εικόνα στο ισόπαλο 0-0 με τη Δόξα Δράμας στο «Καυταντζόγλειο», αλλά ένας παίκτης συγκεντρώνει τα περισσότερα πυρά. Ο λόγος για τον Φραν Γέστε, ο οποίος δεν εκμεταλλεύτηκε μία ακόμη ευκαιρία που πήρε από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα.

Ο Βάσκος μέσος παρουσιάζεται νωχελικός και δεν έχει βοηθήσει καθόλου την ομάδα του, με εξαίρεση την ασίστ στον Γιάννη Φετφατζίδη στη μεγάλη νίκη επί τη Μαρσέιγ στη Γαλλία. Οι τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν (και που ο τρόπος που επέλεξε ο ίδιος να αντιμετωπίσει επίσης αποτέλεσαν σημείο τριβής με την ΠΑΕ) ανήκουν στο παρελθόν, αλλά ο 32χρονος άσος εξακολουθεί να μη βοηθά καθόλου. Λεγόταν πως μετά την επιστροφή στις προπονήσεις από τις διακοπές ο Γέστε ήταν από τους πιο ορεξάτους παίκτες και όλοι ήλπιζαν πως αυτό θα φαινόταν στον αγωνιστικό χώρο. Μάταια όμως…

Πέρα από το δεδομένο προβληματισμό του Ερνέστο Βαλβέρδε, του οποίου επιλογή αποτέλεσε ο εν λόγω παίκτης, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την ελάχιστη προσφορά του στις τάξεις της διοίκησης. Μένει να φανεί πώς αυτή θα μεταφραστεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x