Stoiximan Super League

«Ψάχνεται» για τρεις!

Εντολή ο Ολυμπιακός να ενισχυθεί με την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και δύο χαφ έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος χθες συναντήθηκε με τους συνεργάτες του. Οι τρεις κινήσεις την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο θα εξαρτηθούν από το αν οι Πειραιώτες καταφέρουν να βρουν κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και τους αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού. «», είπε ο Βαλβέρδε στους παίκτες.

Εντολή ο Ολυμπιακός να ενισχυθεί με την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και δύο χαφ έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος χθες συναντήθηκε με τους συνεργάτες του.

Οι τρεις κινήσεις την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο θα εξαρτηθούν από το αν οι Πειραιώτες καταφέρουν να βρουν κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις παικτών και τους αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού. Αν ικανοποιήσουν, τότε θα αποκτηθούν με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να αναζητούν στην ιταλική αγορά τον δεξιό χαφ και ακούγονται τα εξής ονόματα: ο Βάλτερ Μπίρσα (25χρονος Σλοβένος της Τζένοα), ο Μάριο Αλμπέρτο Σαντάνα (30χρονος Αργεντινός της Νάπολι) και ο Μάρκο Μαρκιόνι (31χρονος Ιταλός της Φιορεντίνα).

Για τον κεντρικό χαφ υπήρξαν άμεσα σενάρια, τα οποία ανέφεραν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για (ξανά) τον Λούτσο Γκονζάλες της Μαρσέιγ και για τον… Φερνάντο Μπελούτσι που αγωνίζεται πλέον στην Πόρτο.

Όσον αφορά το θέμα του τερματοφύλακα, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα προχωρήσουν για τον Μιχάλη Σηφάκη το καλοκαίρι. Ο λόγος είναι ότι ο διεθνής γκολκίπερ δεν μπορεί να προσφέρει άμεσα, αφού η επιστροφή του θα καθυστερήσει.

Έτσι, ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί με τις περιπτώσεις του Ντούσαν Κούτσιακ (Πολωνού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και του Κάρλος Καμενί (Καμερουνέζος της Εσπανιόλ), ενώ υπάρχει και η λύση του Ιτάνζ του Ατρομήτου.

Την ίδια ώρα, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ασχολούνται με τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν ως δανεικοί. Στη συγκεκριμένη λίστα ανήκουν ο Χαβίτο και ο Αμπντούν, με τον πρώτο να είναι κοντά στον Εργοτέλη και τον δεύτερο να εξετάζεται από την Κέρκυρα.

Επίσης, υπάρχει και ο Γκρμπιτς, ο οποίος θα φύγει από τον Λεβαδειακό και θα δοθεί εκ νέου δανεικός σε ομάδα του Μαυροβουνίου ή της Σερβίας.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x