Ισπανία

Primera Division: Η... αρχή που δεν έγινε

Τα παιχνίδια που συμπεριλαμβάνονταν στην πρώτη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν πραγματοποιούνται αυτό το τριήμερο στην Ισπανία.

Τα παιχνίδια που συμπεριλαμβάνονταν στην πρώτη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν πραγματοποιούνται αυτό το τριήμερο στην Ισπανία.

Θυμίζουμε ότι η... πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν είχε γίνει λόγω των διαφορών που υπήρχαν μεταξύ λιγκάς, ομάδων και ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα, να μεταφερθεί πριν την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Έτσι, λοιπόν, από το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεχωρίζει το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Μία αναμέτρηση που έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι μαδριλένοι προέρχονται από μια ήττα από την Μπαρτσελόνα για το Κύπελλο και απέναντί τους έχουν τους Βάσκους οι οποίοι αγνοούν τι θα πει ήττα από τις 27/11 του περασμένου έτους.

Το κλίμα στην πρωτεύουσα δεν είναι καλό. Ο Μουρίνιο ακούει και πάλι τα εξ αμάξης και οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ προσπαθούν να αφήσουν πίσω μια ήττα που όπως φάνηκε και από τις αντιαθλητικές ενέργειες τους στον αγωνιστικό χώρο τους πείραξε αρκετά.

Υπέρ της βασίλισσας η παράδοση επί των Βάσκων, οι οποίοι τις τελευταίες φορές φεύγουν ηττημένοι και μάλιστα βαριά (5-1 στις δύο τελευταίες) από την πρωτεύουσα.

Την ίδια στιγμή η Μπαρτσελόνα με ηθικό ακμαιότατο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μάλαγα η οποία δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής
Σάββατο, 21/01
Σανταντέρ - Χετάφε (19:00)
Εσπανιόλ - Γρανάδα (19:00)
Σοσιεδάδ - Ατλέτικο Μαδρίτης (21:00)
Μπέτις - Σεβίλλη (23:00)

Κυριακή, 22/01
Οσασούνα - Βαλένθια (13:00)
Ράγιο Βαγιεκάνο - Μαγιόρκα (17:00)
Μάλαγα - Μπαρτσελόνα (19:00)
Λεβάντε - Σαραγόσα (20:45)
Ρεάλ Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:30)

Δευτέρα, 23/01
Βιγιαρεάλ - Σπόρτινγκ Χιχόν (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x