Europa League

Στις 14/2 στο «Λουζνίκι» το Ρούμπιν-ΟΣΦΠ

Στην Μόσχα και πιο συγκεκριμένα στο «Λουζνίκι» στις 14 Φεβρουαρίου θα γίνει τελικά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ρούμπιν Καζάν για το Europa League, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη. "Πονοκέφαλος" στους Πειραιώτες που δύο μέρες πριν είναι προγραμματισμένο να δώσουν το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στην Μόσχα και πιο συγκεκριμένα στο «Λουζνίκι» στις 14 Φεβρουαρίου θα γίνει τελικά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ρούμπιν Καζάν για το Europa League, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη.

Τρίτη, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, λοιπόν, και όχι στις 16 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, στην Μόσχα και όχι το Καζάν θα υποδεχθεί η Ρούμπιν τους «ερυθρόλευκους» στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Η σέντρα του αγώνα θα γίνει στις 19:00 ώρα Ελλάδος. Αυτή είναι η σημερινή απόφαση που οφείλεται κυρίως στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Καζάν.

Το πρόβλημα που προκύπτει για τον Ολυμπιακό είναι ότι δύο μέρες πριν το παιχνίδι με την Ρουμπίν, στις 12/2 είναι προγραμματισμένο να δώσουν το ντέρμπι με την ΑΕΚ για την Σούπερ Λίγκα. Πλέον, θεωρείται δεδομένο ότι η διοίκηση των Πειραιωτών θα προσπαθήσει να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα με την Ένωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x