Stoiximan Super League

Εν αναμονή του «μπαμ»!

Προσπάθεια να αποκτήσει κάποιο δυνατό όνομα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καταβάλλει ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες φέρονται να βρίσκονται σε συζητήσεις για έναν μεσοεπιθετικό, ο οποίος μπορεί να παίξει στα άκρα αλλά και πίσω από τον σέντερ φορ. Μπόσκο Γιάνκοβιτς και Βαλερί Μποζίνοφ τα νέα ονόματα στην «ερυθρόλευκη» λίστα. .

Προσπάθεια να αποκτήσει κάποιο δυνατό όνομα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καταβάλλει ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες φέρονται να βρίσκονται σε συζητήσεις για έναν μεσοεπιθετικό, ο οποίος μπορεί να παίξει στα άκρα αλλά και πίσω από τον σέντερ φορ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για την ταυτότητα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, αν και δεν αποκλείεται αρκετά σύντομα (ίσως και σήμερα) να αποκαλυφθεί το όνομά του.

Πάντως, η εφημερίδα «Γαύρος» υποστηρίζει ότι πρόκειται για σπουδαίο παίκτη και μπορεί να κάνει τη διαφορά στους πρωταθλητές Ελλάδας. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι στους «ερυθρόλεκους» έχουν προταθεί δύο παίκτες: ο Μπόσκο Γιάνκοβιτς και ο Βαλερί Μποζίνοφ!

Ο Γιάνκοβιτς αγωνίζεται στην Τζένοα και τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 17 ματς (7 ως βασικός) και έχει πετύχει τρία γκολ, ενώ είναι 28 φορές διεθνής με την εθνική Σερβίας. Από την πλευρά του, ο Μποζίνοφ παίζει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με την οποία έχει προβλήματα μετά από ένα πειθαρχικό παράπτωμά του.

Συγκεκριμένα, ο Βούλγαρος επιθετικός επέλεξε να εκτελέσει ένα πέναλτι σε αγώνα της ομάδας του, αν και ο προπονητής του είχε δώσει εντολή να το εκτελέσει άλλος παίκτης. Για αυτό τον λόγο η πορτογαλική ομάδα παραχωρεί ως δανεικό του 26χρονο φορ, ο οποίος όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League.

Πάντως, η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει συναντήσει αρκετές δυσκολίες στην απόκτηση ενός δυνατού ονόματος. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν ήθελαν να έρθουν στην Ελλάδα, άλλους δεν τους έδιναν δανεικούς οι ομάδες τους ή ζητούσαν πολλά χρήματα για την παραχώρησή του.

Στην υπόθεση του Μάουρο Φορμίκα παρατηρούνται δυσκολίες, όμως οι διοικούντες τους Πειραιώτες παρουσιάζονται διατεθειμένοι να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για τον δανεισμό του Αργεντινού μεσοεπιθετικού από την Μπλάκμπερν.

Μάλιστα, η διαφορά στις δύο ομάδες δεν είναι στον δανεισμό του 23χρονου παίκτη, αλλά στην οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» προτείνουν 2,5 εκατ. ευρώ, οι Άγγλοι θέλουν 3,5 εκατ. ευρώ και η χρυσή τομή αναμένεται να βρεθεί κάπου στα 3 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, όμως, στον Ολυμπιακού εξετάζουν και άλλε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x