Stoiximan Super League

Τέλος ο Κοστάντσο, υπέγραψε ο Κάρολ

Αλλαγή σκυτάλης... κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού. Παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο Φράνκο Κοστάντσο, καθώς η διοίκηση των "ευρθόλευκων" ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αργεντινό τερματοφύλακα και την απόκτηση του Ρόι Κάρολ για τον επόμενο ενάμιση χρόνο. «Είναι μεγάλη μου τιμή το να παίξω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας», δήλωσε ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ.

Αλλαγή σκυτάλης... κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού. Παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο Φράνκο Κοστάντσο, καθώς η διοίκηση των "ευρθόλευκων" ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αργεντινό τερματοφύλακα και την απόκτηση του Ρόι Κάρολ για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Από την στιγμή ο ΟΦΗ είπε το «ναι» στην πρόταση των «ερυθρολεύκων» για την παραχώρηση του Κάρολ το απόγευμα της Πέμπτης, αυτό που απέμενε ήταν να λυθεί… οριστικά η συνεργασία με τον Φράνκο Κοστάντσο. Αυτό έγινε αργά το βράδυ και η διοίκηση μέσω του επίσημου σάιτ της ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Την ίδια ώρα, ο Ρόι Κάρολ, βρισκόταν στα γραφεία της ΠΑΕ για να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Αμέσως μετά, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βορειοϊρλανδό τερματοφύλακα, για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Η λιτή ανακοίνωση για τον Κοστάντσο:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση τη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φράνκο Κοστάνσο».


Η ανακοίνωση για τον Κάρολ:

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ρόι Κάρολ από τον Ο.Φ.Η. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ενάμιση χρόνο.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Ρόι Κάρολ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε ένα τέτοιο σύλλογο. Είναι μεγάλη μου τιμή το να παίξω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Θα κάνω τα πάντα για να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων του Ολυμπιακού. Περιμένω με ανυπομονησία τα παιχνίδια του Europa League και την επιστροφή μου στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ελπίζω του χρόνου να παίξουμε στο Champions League, καθώς όλοι θέλουμε να παίζουμε σε κορυφαίο επίπεδο, όμως για να το καταφέρουμε αυτό πρέπει να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x