Stoiximan Super League

Μέχρι το τέλος…

Την τελευταία στιγμή ενδέχεται ο Ολυμπιακός να αποκτήσει κάποιον ποδοσφαιριστή για το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής του. Οι Πειραιώτες εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις , όμως τηρούν σιγήν ιχθύος στην πιθανότητα που δεν τα καταφέρουν. Διάφορα ονόματα έχουν ακουστεί για τους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ στην Αγγλία μάνατζερ προσπαθεί να κλείσει τον Φορμίκα για λογαριασμό τους.

Την τελευταία στιγμή ενδέχεται ο Ολυμπιακός να αποκτήσει κάποιον ποδοσφαιριστή για το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής του. Οι Πειραιώτες εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών, όμως τηρούν σιγήν ιχθύος στην πιθανότητα που δεν τα καταφέρουν.

«Πρόκειται για πραγματικά καλούς παίκτες και όταν πηγαίνουν τέτοια περίοδο να πάρεις καλό ποδοσφαιριστή, δεν είναι εύκολο. Αν δεν τα καταφέρουμε, δεν θα πάρουμε κανέναν. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Ακόμη κι αν χρειαστεί στο τέλος να γίνει μία υπέρβαση και προχωρήσουμε σε κινήσεις που δεν τις προγραμματίζαμε. Με έναν από όλους να συμφωνήσουμε, θα είμαστε ευχαριστημένοι. Επειδή μιλάμε για πολύ καλούς παίκτες, από εκείνους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά…», λένε οι διοικούντες.

Όλο αυτό το διάστημα έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδας. Το πιο μεγάλο όνομα που ακούστηκε ήταν εκείνο του Τζιοβάνι Ντος Σάντος, όμως η Τότεναμ ζητάει πολλά χρήματα για την παραχώρησή του και έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον κάποιες ισπανικές ομάδες (Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ και Γρανάδα). Επίσης, από την Primera Division ακούστηκε το όνομα του Ερνάν Πέρεζ που αγωνίζεται στη Βιγιαρεάλ και τον γνωρίζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε από το πέρασμά του από το «κίτρινο υποβρύχιο».

Την ίδια ώρα, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν έχουν ξεχάσει την υπόθεση του Μάουρο Φορμίκα. Ωστόσο, στον Ολυμπιακό προσπαθούν να χαμηλώσουν τους τόνους και κάνουν λόγο για ελάχιστες πιθανότητες. Ωστόσο, η εφημερίδα «Γαύρος» υποστηρίζει ότι βρίσκεται στην Αγγλία ένας μάνατζερ για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Ο συγκεκριμένος ατζέντης θα προσπαθήσει να κανονίσει να πάρουν οι πρωταθλητές Ελλάδας ως δανεικό τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό από την Μπλάκμπερν, η οποία έχει ενημερώσει ότι πουλάει τον παίκτη και δεν τον δανείζει. Ο εν λόγω μάνατζερ, έχοντας ως σύμμαχο τον 24χρονο παίκτη που θέλει να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα μεσογειακής χώρας, θα προσπαθήσει να ρυθμίσει τον δανεισμό και να οριστεί μία κανονική οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, στο ενδεχόμενο η ομάδα να μην ενισχυθεί στα πλάγια, δεν αποκλείεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης να διαθέσει περισσότερα χρήματα από όσα υπολόγιζε και να κλείσει τον Φορμίκα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x