Γιώργος Χελάκης

Θα τους πάρει αμπάριζα ο Καστίγιο…

Απλά είναι τα πράγματα: Η καταπίνεις τις απανωτές παραξενιές του και κάνεις επική αντεπίθεση για την πεντάδα ή τον στέλνεις εκεί που του αξίζει (εξέδρα) και παλεύεις για τη σωτηρία σου…Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα με τον Άρη και τον Νέρι Καστίγιο. Αυτός ο κακομαθημένος με τον υπερτροφικό «εγώ» είναι χαρισματικός ποδοσφαιριστής. Μπορεί μόνος του να αποδιοργανώσει μια άμυνα και να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Απλά είναι τα πράγματα:

Η καταπίνεις τις απανωτές παραξενιές του και κάνεις επική αντεπίθεση για την πεντάδα ή τον στέλνεις εκεί που του αξίζει (εξέδρα) και παλεύεις για τη σωτηρία σου…

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα με τον Άρη και τον Νέρι Καστίγιο.

Αυτός ο κακομαθημένος με τον υπερτροφικό «εγώ» είναι χαρισματικός ποδοσφαιριστής. Μπορεί μόνος του να αποδιοργανώσει μια άμυνα και να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Πρόκειται για κλασική περίπτωση «βλάβης» όπως έλεγε ο Κώστας Τσάκωνας στις videoταινίες μιας άλλης εποχής. Όλες οι ομάδες από τις οποίες πέρασε ο Καστίγιο αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα. Καμιά δεν το έλυσε επωφελεία της πλην του Ολυμπιακού που ενθυλάκωσε περίπου δεκαπέντε εκατομμύρια για να τον στείλει στα χιόνια.

Ο Άρης σιγά-σιγά ανεβαίνει στη βαθμολογία. Θεωρητικά μπορεί να προλάβει την 5η θέση. Πρακτικά αυτό εξαρτάται από τις ορέξεις του Καστίγιο. Αν «διατηρηθεί» σε κατάσταση ελεγχόμενης ηρεμία είναι ικανός να «καθαρίσει» την Ξάνθη στα Πηγάδια, όπως έκανε με τον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Απ' ό,τι φαίνεται για τους κιτρινόμαυρους της Θεσσαλονίκης άλλες αξιόπιστες λύσεις για το σκοράρισμα δεν υπάρχουν. Ένας «κανακεμένος» Καστίγιο που σκοράρει και μετά ξιπάζεται κοροϊδεύοντας τους μισούς Αρειανούς στην εξέδρα δεν είναι μια κάποια λύσις. Φαίνεται να είναι η μόνη…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x