Ευγενία Κουντούρη

Ενα δίδυμο φωτιά

Κέβιν Μιραλάς και Ρέφικ Τζεμπούρ καθάρισαν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο πρώτο 25λεπτο και από και και πέρα ο Ολυμπιακός έκανε συντήρηση δυνάμεων ενόψει των Ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων. Αυτή είναι τηλεγραφικά όλη η ουσία του ντέρμπι που κρίθηκε πολύ νωρίς και χωρίς να εξελιχθεί στην ουσία σε πραγματικό ντέρμπι. Γράφει η Ευγενία Κουντούρη στο www.sport-fm.gr

Κέβιν Μιραλάς και Ρέφικ Τζεμπούρ καθάρισαν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο πρώτο 25λεπτο και από και και πέρα ο Ολυμπιακός έκανε συντήρηση δυνάμεων ενόψει των Ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων. Αυτή είναι τηλεγραφικά όλη η ουσία του ντέρμπι που κρίθηκε πολύ νωρίς και χωρίς να εξελιχθεί στην ουσία σε πραγματικό ντέρμπι.

Της Ευγενίας Κουντούρη

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήθελε οι παίκτες του να σκοράρουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα και εκείνοι πραγματοποίησαν την επιθυμία του ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό. Μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το ματς από το ξεκίνημα και τα κατάφεραν χωρίς αν δεχτούν καμία αντίσταση από την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου.

Η συνεργασία των Μιραλάς και Τζεμπούρ ήταν πραγματικά απολαυστική. Συνεργάστηκαν με απόλυτη αρμονία όχι μόνο στο γκολ που πέτυχε ο Βέλγος, αλλά και στις υπόλοιπες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν. Ο Βαλβέρδε πιστεύει πως όταν ο Καζίμ Ρίτσαρντς προσαρμοστεί και δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες, τότε η επιθετική τριάδα θα είναι «φωτιά» κι αν δικαιωθεί για τις δυνατότητες του Τούρκου μέσου, τότε πράγματι οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν ένα αβαντάζ απέναντι σε οποιαδήποτε άμυνα.

Οσον αφορά γενικότερα την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ, η ομάδα του Πειραιά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Δεν απειλήθηκε ουσιαστικά και ήταν φανερό πως μετά το γρήγορο 2-0 ουσιαστικά πάτησε «Pause» και κράτησε δυνάμεις για το παιχνίδι με την Ρούμπιν Καζάν. Το ο,τι κατάφεραν οι πρωταθλητές να κάνουν το απόλυτο στα δύο συνεχόμενα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι ένα καλό σημάδι πως η ομάδα μπορεί να ξαναβρεί το δρόμο της.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη μέσω twitter: @ekountouri

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x