Euro 2016

Αύριο λήγει η προθεσμία για Euro

Κάλεσμα σε όσους φιλάθλους επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για την τελική φάση του Euro 2012 απηύθυνε με ανακοίνωση της η ΕΠΟ, καθώς αύριο Παρασκευή (02/03) εκπνέει η σχετική προθεσμία για παραγγελίες μέσω διαδικτύου. Αυξημένη η ζήτηση για τα «μαγικά» χαρτάκια τις τελευταίες ημέρες.

Κάλεσμα σε όσους φιλάθλους επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για την τελική φάση του Euro 2012 απηύθυνε με ανακοίνωση της η ΕΠΟ, καθώς αύριο Παρασκευή (02/03) εκπνέει η σχετική προθεσμία για παραγγελίες μέσω διαδικτύου. Συγκεκριμένα, η διαδικασία ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα.

Η ζήτηση των εισιτηρίων τις τελευταίες μέρες ήταν αρκετά έντονη και γι’ αυτό όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν, έστω και την ύστατη στιγμή, να κλείσουν θέση στην γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, η οποία θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, καλό θα είναι να βιαστούν, καθώς θα έχουν το δικαίωμα να προμηθευτούν το εισιτήριό τους μέσω του www.epo.gr για λίγες ακόμα ώρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x