Stoiximan Super League

Έριξε γέφυρες και περιμένει

Η πρόθεση του Ανδρέα Βγενόπουλου να τιμηθούν Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος για την προσφορά τους στον Παναθηναϊκό ήταν ξεκάθαρο άνοιγμα του «Mr MIG» προς την πλευρά τους. Κλειστά χαρτιά από τα δύο αδέρφια, που είδαν θετικά την κίνηση. Συνεχίζονται οι επαφές με επιφανείς φίλους της ομάδας. Πιέζει για το νέο συμβόλαιο ο Σιμάο. Σχήμα δίχως φορ σκέφτεται εν όψει ΠΑΟΚ ο Φερέιρα.

Η πρόθεση του Ανδρέα Βγενόπουλου να τιμηθούν Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος για την προσφορά τους στον Παναθηναϊκό ήταν ξεκάθαρο άνοιγμα του «Mr MIG» προς την πλευρά τους. Άλλωστε στη νέα προσπάθεια που κάνει για την ΠΑΕ, δεν θέλει να τους έχει… απέναντι και θα ήθελε τη στήριξή τους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκαν κολακευμένοι από την κίνηση του Ανδρέα Βγενόπουλου και είναι θετικοί στο να βραβευτούν από την ΠΑΕ. Ακόμη ωστόσο δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν θα δώσουν το «παρών» στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ. Σε πρώτη φάση δεν δείχνουν διάθεση να βάλουν χρήματα, αλλά λόγω της αγάπης τους για την ομάδα κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει πως δεν θα συνδράμουν οικονομικά, έστω κι αν όχι με όσα χρήματα αντιστοιχούν στο μετοχικό τους ποσοστό.

Οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι δεν είναι οι μοναδικοί επιφανείς φίλοι του Παναθηναϊκού στους οποίους έχει απευθυνθεί ο «Βγενό». Συνεχίζει τις επαφές και με άλλους, ενώ επιθυμία του είναι εφόσον μειωθεί η τιμή μετοχής στα 0,33 ευρώ, να μην μπει πλαφόν το ποσό των 50.000 ευρώ, ώστε να μπορούν να συμμετέχει πολύς κόσμος στην αύξηση. Ο ίδιος ανεξάρτητα από το αν μπει πλαφόν ή όχι, σκοπεύει να βάλει τα 1,8 εκατ. ευρώ που έχει υποσχεθεί.

Παραμένει άγνωστο αν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα εκπροσωπηθεί στη ΓΣ για να υπάρξει απαρτία και ψηφιστεί η μείωση της τιμής μετοχής (ο Βγενόπουλος θα βάλει τα χρήματά του μέχρι τις 10/3 και θα τα μετοχοποιήσει αργότερα, ακόμη κι αν αναβληθεί η ΓΣ). Απόντες από τη γενική συνέλευση αναμένεται να είναι οι Γιάννης Ξυλάς και Γιώργος Νίκας, που δεν θα συνδράμουν οικονομικά, σε αντίθεση με τον Αδαμάντιο Πολέμη.

Πιέζει ο Σιμάο

Η πλευρά του Σιμάο μίλησε με τον Δημήτρη Γόντικα για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Μοζαμβικανός μέσος δεν πέφτει από τις 550.000 ευρώ ετησίως. Η διοίκηση στην παρούσα φάση έχει άλλες προτεραιότητες και ζήτησε από τον παίκτη να κάνει υπομονή. Αυτός, ωστόσο, διεμήνυσε πως δεν μπορεί να περιμένει για πολύ ακόμη και αν δεν υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη μέσα στο μήνα, θα αναζητήσει αλλού την τύχη του. Ήδη λέγεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από γερμανική ομάδα για την απόκτησή του.

Σχήμα δίχως φορ

Σε ενδεκάδα δίχως κλασικό φορ προσανατολίζεται ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος προπονητής σκέφτεται να βάλει τον Κλέιτον με τον Χριστοδουλόπουλο σε ρόλο προωθημένων έχοντας τους Ζέκα και Κουίνσι να τους πλαισιώνουν στα άκρα. Καρνέζης στο τέρμα, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Μπιέρσμιρ και Σαριέγκι στην άμυνα, καθώς και Κατσουράνης-Βιτόλο ως κεντρικά χαφ είναι οι υπόλοιποι του βασικού σχήματος.

Εκτός πλάνων πέραν του τιμωρημένου Σιμάο είναι ο Πετρόπουλος (αιμάτωμα στο μετατάρσιο, αμφίβολος με ΑΕΚ), ο Νίνης που ταλαιπωρείται από ίωση, οι ανέτοιμοι Ρούντολφ και Λέτο (ο τελευταίος θα επιχειρήσει να μπει την Τρίτη στο πρόγραμμα), ενώ δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και ο Μπουμσόνγκ που είναι πίσω σε φυσική κατάσταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x