Stoiximan Super League

Δοκιμή με Καραγκούνη

Σχήμα με τον Γιώργο Καραγκούνη δοκίμασε εν όψει ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Παρασκευής ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Πιθανώς η παρουσία του πολύπειρου μέσου στη δοκιμαστική ενδεκάδας να συνδέεται με το γεγονός ότι ο Κώστας Κατσουράνης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Χωρίς κλασικό φορ τα πλάνα του Πορτογάλου.

Σχήμα με τον Γιώργο Καραγκούνη δοκίμασε εν όψει ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Παρασκευής ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Πιθανώς η παρουσία του πολύπειρου μέσου στη δοκιμαστική ενδεκάδας να συνδέεται με το γεγονός ότι ο Κώστας Κατσουράνης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, προκειμένου να πάρει ανάσες μετά τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις που τον έχουν καταπονήσει. Θέμα μη συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής δεν τίθεται.

Ο Πορτογάλος προπονητής έδειξε και πάλι την πρόθεσή του να παρατάξει την ομάδα του χωρίς καθαρόαιμο σέντερ φορ. Στη δοκιμή είχε τους Καρνέζη, Σπυρόπουλο, Μαρίνο, Μπιέρσμιρ, Σαριέγκι στα μετόπισθεν, τους Βιτόλο και Καραγκούνη στο κέντρο, τον Ζέκα δεξιά και τον Κουίνσι αριστερά με προωθημένους τους Χριστοδουλόπουλο και Κλέιτον.

Οι διεθνείς με την Ελπίδων Μαυρίας και Καπίνο, οι οποίοι επέστρεψαν από το ματς στη Γερμανία, προπονήθηκαν κανονικά. Ατομικά προπονήθηκαν οι Λέτο και Ρούντολφ, που δεν υπολογίζονται για το προσεχές ματς, ενώ πιθανώς να μείνει εκτός αποστολής ο Μπουμσόνγκ που κρίνεται ανέτοιμος. Πέραν του τιμωρημένου Σιμάο, του Νίνη που ταλαιπωρήθηκε από ίωση και του τραυματία Πετρόπουλου, εκτός τέθηκε και Γιούρκας Σεϊταρίδης (που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται) λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά γάμπα.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το Σάββατο και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x