Europa League

Αυτονομιστές στο «Ολντ Τράφορντ»! (video)

Ποιος «νόμος του Ολντ Τράφορντ»… Αυτά δεν περνάνε σε Βάσκους! Μπροστά σε 8.000 φίλους της που έκαναν κατάληψη στο «θέατρο των ονείρων», η Αθλέτικ Μπιλμπάο επέβαλε τον δικό της νόμο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-3)! Εντυπωσιακά ανώτερη η ομάδα του Μπιέλσα, ανέτρεψε το σκορ και θα πανηγύριζε από σήμερα την πρόκριση στους «8» του Europa League, αν ο Ρούνεϊ δεν μείωνε με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Ποιος «νόμος του Ολντ Τράφορντ»…

Αυτά δεν περνάνε σε Βάσκους!

Μπροστά σε 8.000 φίλους της που έκαναν κατάληψη στο «θέατρο των ονείρων», η Αθλέτικ Μπιλμπάο επέβαλε τον δικό της νόμο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-3)!

Εντυπωσιακά ανώτερη η ομάδα του Μπιέλσα, ανέτρεψε το σκορ και θα πανηγύριζε από σήμερα την πρόκριση στους «8» του Europa League, αν ο Ρούνεϊ δεν μείωνε με πέναλτι στις καθυστερήσεις.



Υποψίες ότι οι ομάδες είχαν ανταλλάξει κρυφά φανέλες δημιούργησε η Μπιλμπάο! Ως Βάσκοι που σέβονται τον εαυτό τους, οι παίκτες του Μπιέλσα δεν χαμπάριασαν από… πρωταθλήτριες Αγγλίας και «Ολντ Τράφορντ». Τι κι αν τους τιμώρησε λοιπόν ο «νόμος του ποδοσφαίρου» -όταν ο Ρούνεϊ έκανε αυτό που ΔΕΝ μπόρεσαν να κάνουν εκείνοι στις ευκαιρίες τους ή αυτό που δεν τους άφησε ο διαιτητής να κάνουν (όταν δεν έδωσε πέναλτι του Σμόλινγκ στον Γιορέντε); Ο Ισπανός φορ έδειξε στους Σουσαέτα και Ιραόλα… πώς μπαίνει (είχαν χάσει μεγάλες ευκαιρίες) και αποκατέστησε την τάξη.

Κι αν κάποιος πίστεψε πώς μετά το ημίχρονο η Γιουνάιτεντ θα ξυπνούσε, η Μπιλμπάο έκανε τους 8.000 οπαδούς της που βρέθηκαν στο «Ολντ Τράφορντ» να παρακαλούν να μην ξυπνήσουν από το όνειρο που ζούσαν! Αυτό όπου έβλεπαν την ομάδα τους να σφυροκοπά τη Γιουνάιτεντ, να δικαιώνεται με τον Ντε Μάρκος, να κάνει πλάκα με το γκολ του Μουνιαΐν και να αναγκάζει στο τέλος την τεράστια αντίπαλό της να πανηγυρίσει κιόλας, όταν μείωσε με το πέναλτι του Ρούνεϊ στις καθυστερήσεις.



ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Σερ Άλεξ Φέργκιουσον): Ντε Χέα, Εβρά, Τζόουνς, Έβανς, Σμόλινγκ (54’ λ.τ. Κάρικ), Ράφαελ, Γκιγκς (75' Νάνι), Παρκ (60’ Παρκ), Γιανγκ, Ρούνεϊ, Ερνάντες

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (Μαρσέλο Μπιέλσα): Ιραϊθόθ, Αουρτενέτσε, Σαν Χοσέ, Ιραόλα, Ιτουράσπε, Ντε Μάρκος, Ερέρα (84' Πέρεζ), Μαρτίνεθ, Γιορέντε (81' Τοκέρο), Σουσαέτα, Μουνιάιν




Manchester United 1-0 Athletic Club από hihi2com


szolj hozza: c,1-1cv[Matchhighlight.com]


szolj hozza: Man Utd Ath. Bilbao 1:2 Marcos


szolj hozza: c,1-3cv[Matchhighlight.com]


szolj hozza: c,2-3cv[Matchhighlight.com]

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x