sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Κορίτσια, οι «αιώνιοι»!

Πόσο λάθος είστε όσοι νομίζετε πως ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι καθαρά ανδρική υπόθεση. Το www.sport-fm.gr βρήκε τις αποδείξεις στην . «Θα το πάρει η Ολυμπιακάρα», δηλώνει σίγουρη η πρώτη. «Πέρυσι χάσαμε επειδή κουραστήκαμε να σηκώνουμε το Ευρωπαϊκό», προειδοποιεί η δεύτερη.

Πόσο λάθος είστε όσοι νομίζετε πως ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι καθαρά ανδρική υπόθεση. Το www.sport-fm.gr βρήκε τις αποδείξεις στα πρόσωπα της Μπέτυς Κουράκου και της Κλέλιας Πανταζή. «Φυσικά και θα το πάρει η Ολυμπιακάρα», δηλώνει σίγουρη η πρώτη. «Πέρυσι το χάσαμε επειδή κουραστήκαμε να σηκώνουμε το Ευρωπαϊκό. Φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα», προειδοποιεί η δεύτερη.

Διαβάστε τις δύο συνεντεύξεις που έδωσαν το γνωστό μοντέλο και η χάλκινη ολυμπιονίκες του 2000 στο www.sport-fm.gr και τον Μιχάλη Ηλιού και δείτε τι λένε για τους παίκτες που ξεχωρίζουν, το αγαπημένο τους σύνθημα και το πώς μπορεί μία γυναίκα να «ξεκολλήσει» τον άνδρα από την τηλεόραση, ακόμη και σε ένα τόσο μεγάλο ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x