sport-fm.gr ΘΕΜΑ

«Ξεκούραστοι θα το παίρναμε και πέρυσι...»

Το 2000 έγινε μόλις στα 15 της η νεότερη ολυμπιονίκης στην ιστορία της Ελλάδας. Από το χάλκινο μετάλλιο με την ομάδα ανσάμπλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ έχουν περάσει αρκετά χρόνια, αλλά για την Κλέλια Πανταζή, συνάδελφο (δημοσιογράφο) πλέον, δεν έχει αλλοιωθεί σε τίποτα η αγάπη της για τον Παναθηναϊκό και τη μοιράζεται με το www.sport-fm.gr εν όψει του αποψινού τελικού Κυπέλλου. Πού αποδίδει την περσινή ήττα, οι παίκτες που ξεχωρίζει και το αγαπημένο της σύνθημα.

Το 2000 έγινε μόλις στα 15 της η νεότερη ολυμπιονίκης στην ιστορία της Ελλάδας. Από το χάλκινο μετάλλιο με την ομάδα ανσάμπλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ έχουν περάσει αρκετά χρόνια, αλλά για την Κλέλια Πανταζή, συνάδελφο (δημοσιογράφο) πλέον, δεν έχει αλλοιωθεί σε τίποτα η αγάπη της για τον Παναθηναϊκό και τη μοιράζεται με το www.sport-fm.gr εν όψει του αποψινού τελικού Κυπέλλου μπάσκετ. Πού αποδίδει την περσινή ήττα, τι δώρο θέλει για τα χθεσινά γενέθλια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, οι παίκτες που ξεχωρίζει και το αγαπημένο της σύνθημα.

Συνέντευξη στον Μιχάλη Ηλιού

- Ξεκινάμε. Θέλω να μου απαντήσεις όσο λιγότερο αντικειμενικά γίνεται: Ποιος θα το πάρει φέτος το Κύπελλο;
«Θα το πάρει αυτός που θα το έπαιρνε και πέρσι, αν δεν ήταν κουρασμένος από το να σηκώνει το Ευρωπαϊκό».

- Προτιμάς να βλέπεις ματς στο γήπεδο, στην τηλεόραση ή δεν σε νοιάζει και τόσο που βγαίνεις με τις φίλες σου;
«Ματς από το γήπεδο, χωρίς δεύτερη σκέψη!

- Εσύ, λοιπόν, είσαι θερμή φίλαθλος. Πώς όμως μπορεί μία γυναίκα που δεν της αρέσουν και τόσο τα αθλητικά να ξεκολλήσει τον δικό της από την τηλεόραση όταν έχει τέτοιο ντέρμπι;
«Δεν νομίζω ότι μπορεί να το κάνει... τελείως. Υπάρχουν βέβαια κάποιες τεχνικές και κόλπα... Θα έλεγα όμως ότι τυχερός είναι αυτός που έχει κάνει την κοπέλα του ή τη γυναίκα του να αγαπήσει κι εκείνη τόσο την ομάδα, ώστε κάθεται κι αυτή να δει τα παιχνίδια και μάλιστα ζητάει να πάνε και στο γήπεδο».

- Προβοκατόρικη ερώτηση: Ποιον παίκτη του Ολυμπιακού θα ήθελες στην ομάδα σου και γιατί;
«Δεν θα ήθελα κάποιον παίκτη από την ομάδα του Ολυμπιακού στον Παναθηναϊκό. Αν χρειαζόμασταν κάποιον, νομίζω ότι o Ομπράντοβιτς θα το είχε κανονίσει ήδη αυτό και θα έπαιζε για μας! Παρεμπιπτόντως, χρόνια πολλά στον κόουτς, πιστεύω το Κύπελλο θα είναι το ιδανικό δώρο για τα 52α γενέθλιά του την Παρασκευή! Πάντως αν μου λείπει κάποιος παίκτης από τον Παναθηναϊκό, είναι ο Φώτσης».

- Γυναίκες είστε και δεν είναι δυνατό να βλέπετε μόνο αθλητισμό, αλλά και τους αθλητές... Ποιον ξεχωρίζεις από την ομάδα σου και ποιον από τον Ολυμπιακό για την εξωτερική του εμφάνιση;
«Ειλικρινά δεν τους ξεχωρίζω κρίνοντάς τους εμφανισιακά! Αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Διαμαντίδης, μάλιστα έχω και τη φανέλα του (σ.σ. υπάρχει και η φωτογραφία-απόδειξη), αλλά η αδυναμία μου είναι ο Σάρας (Γιασικεβίτσιους)! Πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ που φέτος γύρισε στον Παναθηναϊκό!

- Κλείνουμε οπαδικά. Αγαπημένο σου σύνθημα;
«Πανάθα μου σε αγαπώ... Το παρακάτω το ξέρουμε όλοι!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x