Europa League

«Τρομοκρατία» και στην Γερμανία (vid)

Τι και αν η Σάλκε είχε σε τρελά κέφια τον Ραούλ που πέτυχε δύο τέρματα, αυτή η Μπιλμπάο δεν καταλαβαίνει τίποτα! Βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-1 και κατάφερε να το κάνει 4-2, παίρνοντας μία ακόμα εκκωφαντική νίκη, μετά από εκείνη μέσα στο «Όλντ Τράφορντ» και ουσιαστικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League. Φουλ του... 2-1 στα υπόλοιπα ματς, αφού με το ίδιο σκορ νίκησε η Ατλέτικο Μαδρίτης το Αννόβερο, η Άλκμααρ τη Βαλένθια και η Σπόρτινγκ Λισ. τη Μέταλιστ.

Τι και αν η Σάλκε είχε σε τρελά κέφια τον Ραούλ που πέτυχε δύο τέρματα, αυτή η Μπιλμπάο δεν καταλαβαίνει τίποτα! Βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-1 και κατάφερε να το κάνει 4-2, παίρνοντας μία ακόμα εκκωφαντική νίκη, μετά από εκείνη μέσα στο «Όλντ Τράφορντ» και ουσιαστικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League.

Ο Γιορέντε στο 20ο λεπτό του αγώνα κατάφερε να βάλει μπροστά στο σκορ τους Βάσκους αλλά μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Ραούλ ισοφάρισε σε 1-1, εκμεταλλευόμενος μία… αναμπουμπούλα στην αντίπαλη άμυνα. Από εκείνο το σημείο και μετά οι Γερμανοί είχαν τον πρώτο λόγο…

Έχασαν ευκαιρίες, είχαν την κατοχή αλλά χωρίς ουσία. Μέχρι το 60ο λεπτό… Εκεί ξανά ο Ραούλ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1 και έβαλε φωτιά στην «Feltins Arena».

Η ομάδα του Μπιέλσα όμως πάτησε ξαφνικά… γκάζι. Στο 70΄ και πάλι ο Γιορέντε με κεφαλιά έκανε το 2-2 για να έρθει στο 81΄ ο Ντε Μάρκος στην κόντρα και να κάνει το 3-2 εκμεταλλευόμενος και το λάθος του Σόμπερ που μπήκε στην θέση Χίλντεμπραντ για να υπερασπιστεί την εστία της Σάλκε.

Το τελικό 4-2 υπέρ της Μπιλμπάο διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις στην κόντρα και πάλι ο Μουναΐν και να στείλει ουσιαστικά με το ενάμιση πόδι στην τετράδα την ομάδα του.

Συνθέσεις:

Σάλκε: Χίλντεμπραντ (46΄Σόμπερ), Παπαδόπουλος, Ούτσιντα, Τζόουνς, Φουκς, Ματίπ, Χόγκερ (55΄Χόλτμπι), Ντράξλερ (55΄Χουράδο), Ραούλ, Φαρφάν, Χούντελαρ

Μπιλμπάο: Ιραϊθόθ, Αμορεμπιέτα, Ιραόλα, Ντε Μάρκος (84΄Εκίθα), Ιτουράσπε, Χάβι Μαρτίνεθ, Αουρτενέτσε (70΄Πέρεθ), Γιορέντε, Σουσαέτα, Μουναΐν, Ερέρα (46΄Γκόμες)

Διαβάστε ακόμα:

Ατλέτικο Μαδρίτης-Αννόβερο 2-1

Άλκμααρ-Βαλένθια 2-1

Σπόρτινγκ Λισ.-Μέταλιστ 2-1

Δείτε εδώ τα γκολ:


Schalke 0 - 1 Athletic Bilbao από Anatolly7


Schalke 1 - 1 Athletic Bilbao από Anatolly7


Schalke 2 - 1 Athletic Bilbao από Anatolly7


Schalke 2 - 2 Athletic Bilbao από Anatolly7


Schalke 2 - 3 Athletic Bilbao από Anatolly7


szolj hozza: Schalke v Athletic 2:4 Muniain

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x