Γιώργος Χελάκης

Κόουτς, αυτό το «παλιόπαιδο» ο Πετρόπουλος σε...

Να τα λέμε και να τα γράφουμε που λέει κι ο allenatore. Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο προσφέρεται για διδάγματα.

Να τα λέμε και να τα γράφουμε που λέει κι ο allenatore. Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο προσφέρεται για διδάγματα.

Ο Αντώνης Πετρόπουλος πιθανότατα να μην επαρκεί για βασικός σέντερ φορ στον Παναθηναϊκό. Όχι οποιονδήποτε Παναθηναϊκό. Μιλάμε γι' αυτόν που πάει στα γεμάτα για πρωτάθλημα και παίζει στην Ευρώπη. Αλλά να ‘παίζε ο Τοτσέ κι ο... Αντωνάκης να εξορίζεται στην εξέδρα αυτό παραπάει.

Στο άδειο ΟΑΚΑ, το τριφύλλι δυσκολεύτηκε απέναντι στον Πανιώνιο που πάλεψε το ματς κι είχε φάσεις για γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο, ο Παναθηναϊκός βελτίωσε τη κυκλοφορία κι έψαξε το γκολ με ορθολογικές επιθέσεις.

Η φάση του πρώτου γκολ ξεκινάει από τον Πετρόπουλο. Τα άλλα δύο γκολ τα πετυχαίνει ο Πετρόπουλος. Ένα ημίχρονο μια απάντηση σε όσους τον είχαν ξεχάσει ή ξεγράψει.

Το δεύτερο και το τρίτο γκολ ήταν αποκλειστικές δημιουργίες του μεγάλου αρχηγού Γιώργου Καραγκούνη. Παραγκωνισμένος κι αυτός με κάποια εικοσάλεπτα στη χάση και στη φέξη έτσι για να μην ακουστεί γκρίνια απ' την εξέδρα.

Δεν φτάνω να ισχυριστώ ότι με Καραγκούνη - Πετρόπουλο θα είχε γραφτεί διαφορετικά η ιστορία του φετινού πρωταθλήματος. Όμως κάθε οπαδός του τριφυλλιού έχει δικαίωμα να απορεί για την... αχρήστευση του αρχηγού και του Πετρόπουλου από τον Φερέιρα, όταν η ομάδα έπασχε και σε δημιουργία και σε εκτέλεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x