Γερμανία

Πόσο… αξίζει η γροθιά του Ριμπερί στον Ρόμπεν; (pics)

Η απάντηση είναι 50 χιλιάδες ευρώ… Με αυτό το ποσό τιμώρησε η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου τον Γάλλο για το επεισόδιο που είχε με τον Άριεν Ρόμπεν στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τα σημάδια στο πρόσωπο του Ολλανδού επιβεβαίωσαν τον άγριο καυγά που μέχρι χθες ήταν μόνο σε επίπεδο φημολογίας… Δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό.

Η απάντηση είναι 50 χιλιάδες ευρώ…

Με αυτό το ποσό τιμώρησε η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου τον Γάλλο για το επεισόδιο που είχε με τον Άριεν Ρόμπεν στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα σημάδια στο πρόσωπο του Ολλανδού επιβεβαίωσαν τον άγριο καυγά που μέχρι χθες ήταν μόνο σε επίπεδο φημολογίας…

Αφορμή για το «ξύλο» που έπεσε στα αποδυτήρια της Μπάγερν ήταν το φάουλ που κέρδισαν οι Βαυαροί στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Ριμπερί με τον Ρόμπεν… δεν τα βρήκαν για το ποιος θα το εκτελέσει, η «μανούρα» άρχισε μέσα στο γήπεδο και συνεχίστηκε στα αποδυτήρια… Α, σημειωτέον ότι τελικά όσο τα «κοκόρια σφάζονταν» την εκτέλεση ανέλαβε ο Κρόος…

Ο Ρουμενίγκε μετά το ματς δήλωσε: «Όλα είναι υπό έλεγχο» αλλά σήμερα ανακοίνωσε πρόστιμο ύψους 50 χιλιάδων ευρώ στον Ριμπερί που… άφησε το σημάδι του στο πρόσωπο του Ρόμπεν.

Αν και φωτογραφίες από τα αποδυτήρια δεν έχουν βγει, όσες υπάρχουν από τον αγωνιστικό χώρο μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι στο ημίχρονο, η απόπειρα των δύο να τα βρουν μάλλον δεν είχε αποτέλεσμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x