Βόλεϊ

«Ήταν προκλητικός για ακόμη μια φορά»

Ο Σωτήρης Δρίκος βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Σύρου για να καταθέσει μηνύσεις για ένα επεισόδιο που είχε με τους φιλάθλους του Φοίνικα στη διάρκεια του τέταρτου τελικού της Α1 βόλεϊ των ανδρών ανάμεσα στην ομάδα των Κυκλάδων και τον Ηρακλή. Αυτή η κίνηση εξόργισε τους ιθύνοντες του Φοίνικα, που απάντησαν με ανακοίνωση κατά του τεχνικού των «κυανόλευκων», τον οποίο κατηγορούν πως προκαλεί όλες αυτές τις μέρες που η αποστολή των Θεσσαλονικέων βρίσκεται στο νησί.

Ο Σωτήρης Δρίκος βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Σύρου για να καταθέσει μηνύσεις για ένα επεισόδιο που είχε με τους φιλάθλους του Φοίνικα στη διάρκεια του τέταρτου τελικού της Α1 βόλεϊ των ανδρών ανάμεσα στην ομάδα των Κυκλάδων και τον Ηρακλή. Αυτή η κίνηση εξόργισε τους ιθύνοντες του Φοίνικα, που απάντησαν με ανακοίνωση κατά του τεχνικού των «κυανόλευκων», τον οποίο κατηγορούν πως προκαλεί όλες αυτές τις μέρες που η αποστολή των Θεσσαλονικέων βρίσκεται στο νησί, πως «δυναμιτίζει» το κλίμα, ενόψει της αναμέτρησης του ερχόμενου Σαββάτου και πως το ήθος των φιλάθλων της Σύρου δεν θα επέτρεπε ποτέ να συμβούν τέτοια πράγματα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Φοίνικα Σύρου θέλει να καταγγείλει την στάση του προπονητή του ΓΣ Ηρακλή… κ. Σωτήρη Δρίκου, στον τέταρτο τελικό της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 ανάμεσα στην ομάδα μας και τον ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Για ακόμη μία φορά, ήταν προκλητικός. Αντί να σταθεί στην άψογη φιλοξενία της αποστολής του Ηρακλή κατά την τετραήμερη παραμονή της στη Σύρο, στην φιλοξενία των φιλάθλων του στην έδρα του Φοίνικα Σύρου και στην αποθέωση που γνώρισε από το συριανό κοινό ο αρχηγός του, ο σπουδαίος Αντρέι Κράβαρικ, προτιμά να σταθεί σε ένα μεμονωμένο και ασήμαντο περιστατικό.

Με αυτό τον τρόπο "δυναμιτίζει" το κλίμα, ενόψει του πέμπτου και τελευταίου τελικού στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας, το προσεχές Σάββατο 28 Απριλίου 2012. Η ομάδα του ΑΟ Φοίνικα Σύρου δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει σε αυτό τον δρόμο, καθώς όλη τη χρονιά έχει δείξει ότι το βόλεϊ, τουλάχιστον, στη δική της έδρα, είναι μια "γιορτή". Οι φίλαθλοί μας έχουν αποδείξει το ήθος και το φίλαθλο πνεύμα που τους διακατέχει. Όλα τα σωματεία μιλούν για την άψογη φιλοξενία στη Σύρο. Εμείς εκφράζουμε την ευχή ο πέμπτος τελικός της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 να αποτελέσει μία γιορτή για το άθλημα, από την οποία το ελληνικό βόλεϊ θα βγει πιο δυνατό.

Από την πλευρά μας, διαβεβαιώνουμε ότι ο προπονητής, μας, Νίκος Νεόφυτος, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, δεν θα τριγυρίζει στις κερκίδες του γηπέδου της Μίκρας, αναζητώντας φιλάθλους να διαπληκτιστεί. Ας νικήσει ο καλύτερος».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x