Επικαιρότητα

Οι Σκανδιναβοί «ψηφίζουν» δαγκωτό… Χανιά

Η πόλη των Χανίων, μπορεί να σφύζει από φοιτητές όλο τον χρόνο και να μην κοιμάται ποτέ, αλλά παράλληλα «κατακλύζεται» και από Σκανδιναβούς τουρίστες.

Η πόλη των Χανίων, μπορεί να σφύζει από φοιτητές όλο τον χρόνο και να μην κοιμάται ποτέ, αλλά παράλληλα «κατακλύζεται» και από Σκανδιναβούς τουρίστες.

Όπως αναφέρει όμως ανακοίνωση της TUI Nordic, η οποία υποδέχεται πάνω από 120.000 αφίξεις στο αεροδρόμιο των Χανίων, η πόλη είναι αρκετά ακριβή και παράλληλα οι υποδομές της θεωρούνται μέτριες. Παρόλο αυτά, οι τουρίστες του «Βορρά» συνεχίζουν να την προτιμούν και την θεωρούν τον σημαντικότερο προορισμό τους για διακοπές.

Μάλιστα, η TUI Nordic που δραστηριοποιείται και στις τρεις Σκανδιναβικές χώρες, διοργανώνει την Πέμπτη 10 Μαΐου στις 19:00 το απόγευμα, τουριστική ημερίδα στο ξενοδοχείο Minoa Palace Resort & Spa στον Πλατανιά. Εκτός από τις ομιλίες και τις παρουσιάσεις που θα γίνουν με θέμα τη θέση της εταιρείας σε σχέση με τους ανταγωνιστές, τις εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά και τις ενδεχόμενες προοπτικές για το μέλλον, θα πραγματοποιηθεί βράβευση στα καλύτερα ξενοδοχεία ανά κατηγορία και με βάση αντικειμενικό σύστημα.
Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της TUI Nordic:

“O όμιλος της TUI Nordic που δραστηριοποιείται στις τρεις σκανδιναβικές χώρες και στη Φινλανδία και διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ημερίδα, απευθυνόμενος στους συνεργαζόμενους ξενοδόχους, με σκοπό την ενημερώσή τους για το τουριστικό γίγνεσθαι, σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας γίνεται η βράβευση ανά κατηγορία και με βάση αντικειμενικό σύστημα, των καλύτερων ξενοδοχείων και παρουσιάζεται η θέση της εταιρείας σε σχέση με τους ανταγωνιστές, οι εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά και οι ενδεχόμενες προοπτικές για το μέλλον.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα Χανιά αποτελούν το μεγαλύτερο σκανδιναβικό καλοκαιρινό προορισμό σε παγκόσμιο επίπεδο και η TUI Nordic, έχει πάνω από 120. 000 αφίξεις στο αεροδρόμιο Χανίων, διεκδικώντας τις περισσότερες χρονιές την πρωτιά στις χώρες δραστηριοποίησης.

Το 2012 για πρώτη χρονιά μετά από αρκετά χρόνια απουσίας δραστηριοποιείται στην ανατολική Κρήτη. Η δύσκολη οικονομική, τουριστική και μιντιακή συγκυρία που διανύουμε, αποτελεί βασικό λόγο για τον οποίο επιβάλλεται να δείξουμε ένα αυξημένο ενδιαφέρον, που ενδεχομένως παλιότερες εποχές να μην κρινόταν απαραίτητο.

Πρέπει να αναφερθεί ότι η διοργάνωση της ημερίδας δείχνει το έκδηλο ενδιαφέρον της διοίκησης του ομίλου της TUI. Οι σκανδιναβικές χώρες έχουν το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο στην Ευρώπη και αποτελεί τιμή για τον τόπο, το αεροδρόμιο Χανίων να είναι ο βασικός τουριστικός προορισμός έστω και του προϊόντος Ήλιου Θάλασσας το οποίο προσφέρεται σε ανταγωνιστικούς προορισμούς, οικονομικότερα σε καλύτερη ποιότητα και με υποδομές μη συγκρινόμενες”.

Επιμέλεια: Δημητρα Ρεντζή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x