F1

Πετρόφ: «Επικίνδυνη η πίστα»

Τη δυσαρέσκεια του σχετικά με την πίστα Μουτζέλο, όπου πραγματοποιούνται οι δοκιμές εξέλιξης των μονοθεσίων της Φόρμουλα 1, εξέφρασε ο Βιτάλι Πετρόφ. Ο Ρώσος πιλότος τόνισε πως είναι επικίνδυνη πίστα, επισημαίνοντας πώς αν κάποιος πιλότος χάσει τον έλεγχο του μονοθεσίου του, τότε δεν μπορεί να αποφύγει τη σύγκρουση με τα προστατευτικά ελαστικά.

Τη δυσαρέσκεια του σχετικά με την πίστα Μουτζέλο, όπου πραγματοποιούνται οι δοκιμές εξέλιξης των μονοθεσίων της Φόρμουλα 1, εξέφρασε ο Βιτάλι Πετρόφ.

Ο Ρώσος πιλότος τόνισε πως είναι επικίνδυνη πίστα, επισημαίνοντας πώς αν κάποιος πιλότος χάσει τον έλεγχο του μονοθεσίου του, τότε δεν μπορεί να αποφύγει τη σύγκρουση με τα προστατευτικά ελαστικά.

«Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να έρθουμε εδώ, είναι επικίνδυνη πίστα. Αν χάσεις τον έλεγχο οι τοίχοι είναι τόσο κοντά. Δεν είναι πίστα για Φόρμουλα 1», ανέφερε ο Πετρόφ.

Ωστόσο, αντίθετη άποψη με τον πιλότο της Caterham έχουν οι Γουέμπερ και Ρικιάρντο, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους από τις δοκιμές στην εν λόγω πίστα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x