Stoiximan Super League

Το Σάββατο… μπορείς;

Αν απαντήσουν… αντίθετα απ’ ότι στο γνωστό τραγουδάκι, οι «πεσόντες» της ΑΕΚ στην ανατροπή με τον Ατρόμητο θα προλάβουν να τον αντιμετωπίσουν ξανά. Τα προβλήματα που αποκόμισαν Κωνσταντόπουλος, Καφές και Κοντοές δεν τους επέτρεψαν να προπονηθούν σήμερα και ο Νίκος Κωστένογλου θα περιμένει να δει αν το καταφέρουν το Σάββατο, ώστε να ξέρει αν θα τους υπολογίζει στο Περιστέρι.

Αν απαντήσουν… αντίθετα απ’ ότι στο γνωστό τραγουδάκι, οι «πεσόντες» της ΑΕΚ στη μεγάλη ανατροπή με τον Ατρόμητο θα προλάβουν να τον αντιμετωπίσουν ξανά.

Τα προβλήματα που αποκόμισαν Κωνσταντόπουλος, Καφές και Κοντοές δεν τους επέτρεψαν να προπονηθούν σήμερα και ο Νίκος Κωστένογλου θα περιμένει να δει αν το καταφέρουν το Σάββατο, ώστε να ξέρει αν θα τους υπολογίζει στο Περιστέρι.

Η ΑΕΚ κέρδισε (και μάλιστα με ανατροπή έπειτα από καιρό) τρεις πολύτιμους πόντους στο ματς με τον Ατρόμητο. Της προέκυψαν, ωστόσο, ισάριθμα προβλήματα τραυματισμών ενόψει του β’ γύρου των πλέι-οφ.

Κι αυτό διότι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ολοκλήρωσε τραυματίας το παιχνίδι την Πέμπτη (είχε υποστεί τράβηγμα στον δεξιό δικέφαλο, αλλά είχαν γίνει οι αλλαγές), ενώ με ενοχλήσεις πήγαν στα αποδυτήρια και οι Καφές και Κοντοές (στον αχίλλειο τένοντα και την αριστερή επιγονατίδα αντίστοιχα).

Έτσι, και οι τρεις δεν συμμετείχαν στο σημερινό πρόγραμμα και η κατάσταση τους -όπως και το αν θα μπορέσουν να παίξουν στο ματς του Περιστερίου- θα επανεκτιμηθεί αύριο. Το ίδιο ισχύει, δε, και για τον Δημήτρη Σιαλμά, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και επίσης δεν προπονήθηκε σήμερα.

Όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» (πλην του Δέλλα που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα) γυμνάστηκαν κανονικά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (18:00) μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x