Stoiximan Super League

Η ώρα της επιστροφής

Έτοιμος να επιστρέψει στη διοικητική ηγεσία της ΠΑΕ ΑΕΚ, ίσως και την επόμενη εβδομάδα, είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης. Προβληματισμένος από την αβεβαιότητα στη χώρα και τις δυσκολίες που προκύπτουν από αυτή, αλλά αποφασισμένος να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις. Έτοιμος και ο Κλωναρίδης για τον «τελικό» με Παναθηναϊκό.

Έτοιμος να επιστρέψει στη διοικητική ηγεσία της ΠΑΕ ΑΕΚ, ίσως και την επόμενη εβδομάδα, είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο πρώην πρόεδρος της «Ένωσης» ενημερώθηκε χθες από τον Ανδρέα Δημητρέλο για όλα τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας και δεν αποκλείεται η γενική συνέλευση της ερχόμενης Τετάρτης να σηματοδοτήσει την επιστροφή του, μιας και δεν υπάρχει άλλο περιθώριο αναβολής και θα πρέπει να σχηματιστεί διοίκηση.

Πάντως οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές. Ο Ντέμης Νικολαΐδης είπε και στον Ανδρέα Δημητρέλο πως η αβεβαιότητα που επικρατεί στη χώρα δυσχεραίνει την προσπάθειά του, καθώς πολλοί από τους υποστηρικτές της προσπάθειάς του είναι επιφυλακτικοί. Παράλληλα, λόγω του προσωρινού χαρακτήρα της κυβέρνησης δεν είναι εφικτό να γίνουν οι ρυθμίσεις στο διακανονισμό για την εξόφληση των χρεών στην Εφορία, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας για να επιζήσει η «Ένωση».

Παρά τις μεγάλες δυσκολίες, ωστόσο, είναι αποφασισμένος να δώσει τη μάχη του. Οι δύο άνδρες θα έχουν κι άλλες συναντήσεις μέχρι τη γενική συνέλευση της Τετάρτης, πιθανότατα μία εξ αυτών θα γίνει τη Δευτέρα. Σε αυτές τις συναντήσεις θα δώσουν το «παρών» και άτομα της εμπιστοσύνης του Νικολαΐδη, που θα έχουν ρόλο στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Ο Ανδρέας Δημητρέλος δεν αποκλείεται να συμμετέχει στο νέο ΔΣ, καθώς γνωρίζει τα της ΠΑΕ και μπορεί να βοηθήσει να «τρέξουν» πιο γρήγορα κάποιες υποθέσεις.

«Μέσα» ο Κλωναρίδης

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και περιόρισε σε δύο, τον τραυματία Σιαλμά και τον τιμωρημένο Καράμπελα, τα προβλήματα του Νίκου Κωστένογλου εν όψει του «τελικού» της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ με νίκη τερματίζει πρώτη στα πλέι οφ. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» έδωσε ρεπό στους παίκτες του για σήμερα, καθώς έκρινε πως χρειάζονται ανάσες μιας και το τελευταίο τους ρεπό ήταν στις 5 Μαΐου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x