Stoiximan Super League

Ξενιάδης μέσω… ΗΠΑ και Χονγκ Κονγκ

Μέσω μεγάλης (και το σημαντικότερο, υπαρκτής) επενδυτικής εταιρείας παρουσιάζεται έτοιμος να συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΑΕΚ ο Βασίλης Ξενιάδης. Η «Fargo Investment and Development», που έχει έδρα τις ΗΠΑ και υποκατάστημα στην Κίνα, φέρεται να βρίσκεται πίσω από τον επίδοξο επενδυτή. Πώς κινήθηκε ο Ξενιάδης και τι υπόσχεται για τα 5 εκατ. ευρώ που πρέπει να εμφανίσει. Η επιφυλακτική στάση της ΠΑΕ μέχρι να δει τα λεφτά που θα κατατεθούν σε τράπεζα του Χονγκ Κονγκ.

Μέσω μεγάλης (και το σημαντικότερο, υπαρκτής) επενδυτικής εταιρείας παρουσιάζεται έτοιμος να συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΑΕΚ ο Βασίλης Ξενιάδης.

Η «Fargo Investment and Development», που έχει έδρα τις ΗΠΑ και υποκατάστημα στην Κίνα, φέρεται να βρίσκεται πίσω από τον επίδοξο επενδυτή.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος δέχτηκε το πρωί τηλεφώνημα από τράπεζα του Χονγκ Κονγκ (η πλευρά Ξενιάδη μιλά για την HSBC, εκείνη της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη Shanghai Bank) η οποία του ζητούσε να αποστείλει τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού της ΠΑΕ για να καταθέσει τα 5 εκατ. ευρώ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έκανε έρευνα και φέρεται να διαπίστωσε ότι πίσω από την κίνηση βρίσκεται η εταιρεία «Fargo Investment and Development», που έχει έδρα τις ΗΠΑ και υποκατάστημα στην Κίνα.

Εκείνη, λοιπόν, παρουσιάζεται να βρίσκεται πίσω από τον Ξενιάδη και τη δέσμευσή του πως θα μπουν αρχικά 5 εκατ. ευρώ (μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου) και έπειτα άλλα 15 εκατ. ευρώ για να καλυφθεί ο ισολογισμός.

Η διοίκηση της «Ένωσης» περιμένει το αποδεικτικό της κατάθεσης των χρημάτων (λόγω της διαφοράς ώρας με την Κίνα μετατέθηκε αύριο) για να επιτρέψει τη συμμετοχή της εταιρείας στην ΑΜΚ και να μπορέσει η ΠΑΕ να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για τις ανάγκες της.

Μέχρι τότε παραμένει επιφυλακτική και διαμηνύει στην πλευρά Ξενιάδη πως το μεσημέρι της Τετάρτης είναι η τελευταία διορία που θα έχει για να εμφανιστεί το ποσό στον λογαριασμό της ΑΕΚ, καθώς μέχρι τότε είναι και το περιθώριο της ίδιας να το χρησιμοποιήσει (στην εκδίκαση της έφεσης στην ΕΠΟ) και να έχει έπειτα τύχη για την αδειοδότηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x