Ειδήσεις

Αβραάμ: «Έχουμε ισορροπία σε όλες τις γραμμές»

Στην ισορροπία που έχει σε όλες τις γραμμές και στο γεγονός πως η Εθνική Ελλάδας δεν δέχεται εύκολα ευκαιρίες, στάθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μετά το νικηφόρο 1-0 επί της Αρμενία, παρά την κακή εμφάνιση και τα όσα έδειξε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. «Κάναμε ένα μέτριο δεύτερο μέρος, κυρίως λόγω κούρασης, κάτι που πρέπει να προσέξουμε», είπε ο αμυντικός του Ολυμπιακού.

Στην ισορροπία που έχει σε όλες τις γραμμές και στο γεγονός πως η Εθνική Ελλάδας δεν δέχεται εύκολα ευκαιρίες, στάθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μετά το νικηφόρο 1-0 επί της Αρμενία, παρά την κακή εμφάνιση και τα όσα έδειξε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο.

«Κάναμε ένα μέτριο δεύτερο μέρος, κυρίως λόγω κούρασης, κάτι που πρέπει να προσέξουμε», είπε ο αμυντικός του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι με την Πολωνία. Έχουμε δείξει πως διαθέτουμε πολύ καλή ομάδα. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα, αλλά εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Όλα τα ματς προετοιμασίας, δεν είναι ίδια με τα επίσημα. Η ομάδα σήμερα ήταν καλύτερη από το προηγούμενο ματς, βγάλαμε κάποιους αυτοματισμούς και αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η ομαδική δουλειά και η ισορροπία σε όλες τις γραμμές. Η ομάδα θέλει να δείξει θέαμα για τον κόσμο, γιατί αυτό, το έχουμε ανάγκη και σαν χώρα. Οι απαιτήσεις είναι τεράστιες, αλλά εμείς θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μέτριο, έπαιξε ρόλο και η κούραση, κάτι, που πρέπει να προσέξουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x