Stoiximan Super League

Τελειώνει του Μανωλά

Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για τη στάση του Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος δεν έχει απαντήσει στην πρώτη που γίνει εδώ και αρκετό καιρό. Παρόλα αυτά, οι Πειραιώτες δείχνουν ότι δεν θα περιμένουν άλλο τον 35χρονο στόπερ, ο οποίος αύριο ξεκινά τις υποχρεώσεις του με την Σουηδία στο Euro 2012. Ο πιθανός αντικαταστάτης του διεθνούς κεντρικού αμυντικού φαίνεται ότι θα είναι ο Κώστας Μανωλάς, όμως οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε για ακόμη έναν παίκτη που θα παίζει στο κέντρο της άμυνας.

Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για τη στάση του Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος δεν έχει απαντήσει στην πρώτη που γίνει εδώ και αρκετό καιρό.

Παρόλα αυτά, οι Πειραιώτες δείχνουν ότι δεν θα περιμένουν άλλο τον Σουηδό 35χρονο στόπερ, ο οποίος αύριο ξεκινά τις υποχρεώσεις του με την εθνική Σουηδίας στο Euro 2012.

Ο πιθανός αντικαταστάτης του διεθνούς κεντρικού αμυντικού φαίνεται ότι θα είναι ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους πρωταθλητές Ελλάδας και έχουν απομείνει τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Χθες έγινε γνωστό ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει τους όρους του συμβολαίου και ουσιαστικά ο παίκτης περιμένει να ειδοποιηθεί από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ώστε να υπογράψει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και οι ετήσιες απολαβές του θα ανέλθουν στις 400.000 ευρώ (χωρίς τα μπόνους επίτευξης στόχων).

Μάλιστα, η πλευρά του 22χρονου αμυντικού τονίζει ότι η πρόταση του Ολυμπιακού είναι καλύτερη από εκείνες των Λεβάντε, Πάρμα, Σαραγόσα, Τραμπζονσπόρ και Ανταλιασπόρ, οι οποίες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Η εφημερίδα «SportDay» αναφέρει ότι ακόμα και αν τελικά ο Μέλμπεργκ απαντήσει θετικά, είναι πολλές οι πιθανότητες να αποκτηθεί και ο Μανωλάς μετά τον σοβαρό τραυματισμό και του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον χθεσινό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Πολωνία.

Δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να περιμένουν και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ για την έγκριση της παραπάνω μεταγραφής, ενώ θεωρείται δεδομένη η ενίσχυση της ομάδας με την απόκτηση και ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού.

Και η Σεβίλλη για «Τόρο»

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σεβίλλης φέρεται να βρίσκεται ο Βασίλης Τοροσίδης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η, ιστοσελίδα «fichajes.com» έγραψε ότι ο τεχνικός διευθυντής των Ανδαλουσιανών, Ραμόν Ροντρίγκεθ Μόντσι, θα παρακολουθήσει από κοντά αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού είναι ένας από τους υποψήφιους στόχους της ομάδας του.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης για τον 27χρονο παίκτη, στις αρχές της εβδομάδας θα ασχοληθούν οι παράγοντες του συλλόγου με τα μεταγραφικά θέματα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x