Ειδήσεις

Προτάσοφ: «Το πιστεύουν οι Έλληνες»

Να μην υποτιμήσουν σε καμία περίπτωση την Ελλάδα γιατί θα το «πληρώσουν» συνέστησε στους Ρώσους, ο Όλεγκ Προτάσοφ. Ο Ουκρανός με μεγάλη θητεία στην χώρα μας επισήμανε τα χαρακτηριστικά της ομάδας του Φερνάντο Σάντος.

Να μην υποτιμήσουν σε καμία περίπτωση την Ελλάδα γιατί θα το «πληρώσουν» συνέστησε στους Ρώσους, ο Όλεγκ Προτάσοφ.

Ο Ουκρανός με μεγάλη θητεία στην χώρα μας επισήμανε τα χαρακτηριστικά της ομάδας του Φερνάντο Σάντος.

Αρχικά δήλωσε: «Οι πιο πολλοί έμειναν ικανοποιημένοι από την ισοπαλία με την Πολωνία στην πρεμιέρα. Η Ελλάδα μπορεί να μην ξεκίνησε καλά, όμως η ομιλία του Σάντος στο ημίχρονο, καθώς και οι αλλαγές του άλλαξαν την εικόνα της. Μεγάλο πλήγμα ο τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Κάτι που προκάλεσε μια οργισμένη ανακοίνωση του Ολυμπιακού προς την ομοσπονδία».

Για το αγωνιστικό στιλ της Ελλάδας, σημείωσε: «Ο Σάντος έχει την πλήρη στήριξη της ομοσπονδίας και του κόσμου. Σε σχέση με την εποχή Ρεχάγκελ, ο Πορτογάλος έχει κάνει πιο επιθετική την ομάδα. Όπως διαπιστώσαμε στην πρεμιέρα, οι Έλληνες μόνο κακοί δεν ήταν κόντρα στην διοργανώτρια. Βέβαια με την Ρωσία δεν θα είναι το ίδιο».

Για τις πιθανότητες να πάρει την νίκη: «Πιστεύουν πολύ στην νίκη (οι Έλληνες). Πριν από δυο τουρνουά ήταν οι νικητές. Θυμάστε ποια είναι η τελευταία φορά που το πήρε η Ρωσία»;

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Ντικ Άντβοκαατ: «Είμαι βέβαιος ότι οι Έλληνες θα έχουν το νου τους πρώτα να διαφυλάξουν τα νώτα τους και στην συνέχεια να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Είδατε τι έγινε στο Δανία-Ολλανδία (1-0). Οπότε είναι περιττό να μιλάμε για φαβορί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x