Ειδήσεις

Φωτάκης: «Δεν είχαμε συγκέντρωση»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης απέδωσε το μπλακ-άουτ της Εθνικής που στοίχισε δύο γρήγορα γκολ από την Τσεχία, ο Γιώργος Φωτάκης. Ο διεθνής μέσος δεν θέλησε να σχολιάσει την φάση του γκολ που πέτυχε, αλλά -κακώς- δεν μέτρησε, ενώ έστειλε μήνυμα ανασύνταξης εν όψει του τελευταίου αγώνα με τους Ρώσους που θα κρίνει την πρόκριση.

Στην έλλειψη συγκέντρωσης απέδωσε το μπλακ-άουτ της Εθνικής που στοίχισε δύο γρήγορα γκολ από την Τσεχία, ο Γιώργος Φωτάκης.

Ο διεθνής μέσος δεν θέλησε να σχολιάσει την φάση του γκολ που πέτυχε, αλλά -κακώς- δεν μέτρησε, ενώ έστειλε μήνυμα ανασύνταξης εν όψει του τελευταίου αγώνα με τους Ρώσους που θα κρίνει την πρόκριση.





Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιώργου Φωτάκη:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά, όταν στο έκτο λεπτό χάνεις 2-0, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ξέραμε ότι η Τσεχία είναι πολύ καλή από τη μέση και μπροστά. Ίσως δεν είχαμε την κατάλληλη συγκέντρωση για να ξεκινήσουμε καλά. Πληρώνουμε τα κακά ξεκινήματα στους αγώνες με την Πολωνία και την Τσεχία. Πιστεύω να παλέψουμε το τελευταίο παιχνίδι».

Για την κεφαλιά-γκολ προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου που δεν μέτρησε από τον Γάλλο διαιτητή, Στεφάν Λανουά: «Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήμουν ακριβώς πίσω από τον Σαμαρά, πέρασε η μπάλα και με κεφαλιά τη στέλνω στα δίχτυα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε, δεν το έχω δει στην τηλεόραση. Μου είπαν ότι δεν είμαι οφσάιντ, αλλά δεν θέλω να μιλώ για τη διαιτησία, δεν είμαστε αρμόδιοι».

Για το αν ήταν επηρεασμένος από τον τραυματισμό του: «Ξεκίνησα το ματς. Είμαι πολύ καλύτερα, ένιωθα κάποια ενόχληση, αλλά για να αγωνίζεσαι πρέπει να είσαι 100% έτοιμος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x