Κώστας Μιαούλης

Πάλι καλά που ο Μανωλάς… ήθελε να πάρει λεφτά η ΑΕΚ

Στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο σύλλογος, ίσως το τελευταίο που απασχολεί την ΠΑΕ είναι η φυγή του Μανωλά. Στο κάτω-κάτω της γραφής, από τη στιγμή που η προηγούμενη διοίκηση δεν μπόρεσε καν να δώσει προκαταβολή στον Μανωλά για να έχει ισχύ η ανανέωση (;) του συμβολαίου του που (στο μιλητό) είχε γίνει το προηγούμενο καλοκαίρι, το τέλος ήταν δεδομένο.

Στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο σύλλογος, ίσως το τελευταίο που απασχολεί την ΠΑΕ είναι η φυγή του Μανωλά.

Στο κάτω-κάτω της γραφής, από τη στιγμή που η προηγούμενη διοίκηση δεν μπόρεσε καν να δώσει προκαταβολή στον Μανωλά για να έχει ισχύ η ανανέωση (;) του συμβολαίου του που (στο μιλητό) είχε γίνει το προηγούμενο καλοκαίρι, το τέλος ήταν δεδομένο.

Ωστόσο θα μπει και αυτός μέσα στις επόμενες ημέρες στη λίστα των παικτών που έφυγαν από την ΑΕΚ «πακεταρισμένος» σαν δωράκι στον Ολυμπιακό. Αλλά θα μπει και στη λίστα αυτών που λάτρεψαν πολλοί φίλοι της ΑΕΚ, αλλά στο τέλος ήπιαν το πικρό φαρμάκι.

Του Κώστα Μιαούλη

Ένα ακόμα «χαστούκι» στο αγαπημένο σπορ των ΑΕΚτζήδων λοιπόν, που δεν είναι άλλο από την προσωπολαγνεία. Ανθρώπους που τους έβαλαν ψηλά αρκετοί έως πολλοί φίλοι της ΑΕΚ σχεδόν πάντα φάνηκαν κατώτεροι των προσδοκιών. Έτσι και ο Κώστας Μανωλάς, τον οποίο πολλοί βιάστηκαν να αναδείξουν σε ηγετική μορφή, περισσότερο λόγω ονόματος και λιγότερο εξαιτίας κάποιων ιδιαίτερων προσόντων, κατά τη δική μου άποψη.

Σαν ταλέντο λίγα πράγματα από τον συγκεκριμένο παίκτη, ωστόσο πολλοί φίλοι της ΑΕΚ έψαχναν να βρουν μέσα στην απόγνωση τους κάποια καινούρια σημαία. Θα το δικαιολογούσα αυτό στις σημερινές χαλεπές εποχές για την ΑΕΚ, αν δεν ήξερα πως το «κόλλημα» με τα πρόσωπα, το είχαν ανέκαθεν οι φίλοι της «Ένωσης».

Μια σύντομη αναδρομή των γεγονότων: Το «φλερτ» του Μανωλά με τον Ολυμπιακό το είχατε πληροφορηθεί εδώ και πολύ καιρό πρώτα από τον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και από την αποκάλυψη του «Μπαμ και Κάτω» εδώ και ένα χρόνο και κάτι περίπου. Βέβαια πολλοί «Ενωσίτες» έσπευσαν να πουν τα γνωστά δικά τους, λες και ο Χαράλαμπος ξύπνησε μια μέρα, δεν είχε τι να κάνει κι είπε «ας πω πως θα πάει ο Μανωλάς στον Ολυμπιακό».

Όμως και από την πορεία των γεγονότων είναι πασιφανές πλέον στον καθέναν, πως οι «Ενωσίτες» ή τουλάχιστον αρκετοί απ’ αυτούς κατάπιαν «αμάσητο» άλλο ένα παραμύθι. Μετά την άρνηση του Μανωλά να πάει στην Πρέμιερ Λιγκ και την Έβερτον (λόγω της ιστορίας με τον μάνατζερ) είχαμε τον Μάρτιο την άρνηση του να πάει στη Ντνιέπρ, επειδή σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου, αλλά και του Γκρέταρσον, η ΑΕΚ δεν θα έβαζε λεφτά στο ταμείο της από την ουκρανική ομάδα. Η «Ένωση», ακόμα κι αν ο Μανωλάς κατέληγε ως ελεύθερος στην Ουκρανία, θα έπαιρνε τα τροφεία. Ωστόσο τώρα που ο νεαρός στόπερ πάει στο λιμάνι, η «Ένωση» δεν παίρνει φράγκο.

Σύμφωνα με το πρόσφατο ρεπορτάζ, η πλευρά Μανωλά είχε συνάντηση με τον Δημητρέλο όταν τελείωσε η σεζόν -για να πάει ο παίκτης στο εξωτερικό αν δεν ήθελε να περιμένει τι θα γίνει με την «Ένωση» και να πάρει η ΑΕΚ έστω κανένα ψιλό (θα μπορούσε να φτάσει από 300άρι μέχρι και 450άρι). Κατόπιν είχαμε τις φήμες να πληθαίνουν, τον παίκτη να κόβει κάθε γέφυρα και σήμερα να «δένει» το γλυκό, με τον Ολυμπιακό να ενημερώνει την «Ένωση», οπότε οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορούν να κάνουν καμία νομική κίνηση.

Ασφαλώς με την διοίκηση Δημητρέλου δεν μπορεί να τα βάλει κανείς. Αντίθετα η διοίκηση Αδαμίδη θα μείνει στην ιστορία, έστω και αν ο Μανωλάς δεν οδηγείται στον Ολυμπιακό επί των ημερών της. Ωστόσο με την αδράνεια της και την αδυναμία να τον «δέσει» ή έστω με την μη πώληση του το περασμένο καλοκαίρι, μετά τον Τζεμπούρ οδήγησε ουσιαστικά και τον νεαρό στόπερ στην αγκαλιά των «ερυθρόλευκων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x