Ειδήσεις

Τι ετοιμάζει ο Σάντος

Το αδύνατο-δυνατό καλείται να κάνει η Εθνική Ελλάδας στο τελευταίο ματς του Α' ομίλου του Euro 2012 απέναντι στη Ρωσία. Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος χρειάζεται να πάρουν το «τρίποντο» από τους Ρώσους και να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μέχρι το Σάββατο ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα προσπαθήσει να προετοιμάσει ψυχολογικά και αγωνιστικά τους διεθνείς, προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι κόντρα στην ομάδα του Ντικ Άντβοκατ. Αποστολή στην Πολωνία: Σωτήρης Ταμπάκος

Το αδύνατο - δυνατό καλείται να κάνει η Εθνική Ελλάδας στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου ομίλου του Euro 2012 απέναντι στη Ρωσία.

Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος χρειάζεται να πάρουν το «τρίποντο» από τους Ρώσους και να περάσουν στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Αποστολή στην Πολωνία: Σωτήρης Ταμπάκος

Μέχρι το Σάββατο ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα προσπαθήσει να προετοιμάσει ψυχολογικά και αγωνιστικά τους διεθνείς, προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι κόντρα στην ομάδα του Ντικ Άντβοκατ.

Μέσα στις επόμενες δύο μέρες ο Πορτογάλος θα καταστρώσει τα πλάνα του για τον τρόπο που θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει τη Ρωσία και να πάρει το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Όλα δείχνουν ότι ο Σάντος θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Σηφάκη, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Τοροσίδη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο και Τζαβέλλα.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Κατσουράνης, Καραγκούνης και Μανιάτης. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα είναι ο Σαλπιγγίδης, στο αριστερό ο Σαμαράς και ο Γκέκας στην κορυφή.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα του χθεσινού αγώνα με την Τσεχία ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο λόγος για τους Καραγκούνη, Χολέμπας, Τοροσίδη, Κατσουράνη, Μανιάτη, Σαλπιγγίδη, Φορτούνη και Κυριάκο Παπαδόπουλο, οι οποίοι προπονήθηκαν με τον Λεωνίδα Βόκολο.

Οι υπόλοιποι παίκτες (σ.σ. Παπασταθόπουλος, Μήτρογλου, Τζαβέλλας, Μάκος, Φετφατζίδης, Μαλεζάς, Φωτάκης, Λυμπερόπουλος, Γκέκας και Νίνης) έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις με κατοχή μπάλας, τελειώματα φάσεων και δίτερμα σε μικρό χώρο.

Οι δύο τερματοφύλακες, Μιχάλης Σηφάκης και Αλέξανδρος Τζόρβας ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα με τον Ζουστίνιο. Ο Φερνάντο Σάντος -όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου- αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα για να φρεσκάρει την ομάδα και έτσι δεν αποκλείεται στην σημερινή προπόνηση να δείξει τις προθέσεις του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x