Μιχάλης Τσόχος

Η δήλωση του Σάντος μας έκανε να ανατριχιάσουμε περισσότερο κι απ' το γκολ του «Κάρα»!

Μισό λεπτό ρε παιδιά. Να τα βάλουμε κάτω να τα συζητήσουμε και να δούμε τι έγινε. Αυτοί οι τύποι με τα κόκκινα στο πρώτο ματς βούτηξαν τους Τσέχους και τους έκαναν ασήκωτους! Όλοι υπέθεσαν ότι αυτοί όχι απλώς πέρασαν, αλλά θα πάνε πολύ μακριά, θα είναι η ευχάριστη έκπληξη του Euro. Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος

Μισό λεπτό ρε παιδιά.

Να τα βάλουμε κάτω να τα συζητήσουμε και να δούμε τι έγινε.

Αυτοί οι τύποι με τα κόκκινα στο πρώτο ματς βούτηξαν τους Τσέχους και τους έκαναν ασήκωτους!

Όλοι υπέθεσαν ότι αυτοί όχι απλώς πέρασαν, αλλά θα πάνε πολύ μακριά, θα είναι η ευχάριστη έκπληξη του Euro.

Αμ δε! Όταν μιλάτε για εκπλήξεις στον όμιλο που παίζουν οι Ελληνες να βάζετε πιπέρι στο στόμα σας όταν δεν τους αναφέρετε.

Του Μιχάλη Τσόχου

Εντάξει θα βάλω πιπέρι και εγώ, διότι δεν το πίστευα. Δεν το πίστευα όχι όταν πήγαμε εκεί, αλλά όταν είδα την ομάδα στο ματς με την Τσεχία. Εκεί αλήθεια κλονίστηκα, είπα «δεν γίνεται». Έπεσα έξω, αλλά ποιος ασχολείται με εμένα, εδώ έπεσαν έξω κοτζάμ Ρώσοι. Πάει ο Τζαγκόεφ, πάει ο Κερζάκοφ, πάει ο Λεβαντόφσκι, αυτοί να δεις πόσο έξω έπεσαν.

Και νομίζω υπάρχει εξήγηση γιατί έπεσαν έξω. Υπάρχει εξήγηση και στον τρόπο με τον οποίο έπαιξαν αυτά τα παιδιά και στον τρόπο με τον οποίο μίλησαν μετά τη λήξη του ματς. Το έξτρα κίνητρο είναι αυτό που μας έστειλε τόσο ψηλά.

Αυτά τα παιδιά το αισθάνθηκαν ότι έπαιξαν για τα εκατομμύρια των Ελλήνων που δεν έχουν σχεδόν κανένα λόγο για να χαμογελούν τους τελευταίους μήνες. Και βρήκαν όχι μόνο για να χαμογελούν, αλλά και για να βγουν στους δρόμους και για να πατήσουν τις κόρνες των αυτοκινήτων τους και για να σφίξουν ψηλά τις γροθιές τους.

Και το ηθικό δίδαγμα είναι ξεκάθαρο. Με αυτή την ομάδα ένα είναι σίγουρο, ότι «δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ», γιατί σε αυτή τη χώρα έχουμε φτώχεια στην τσέπη, αλλά στην ψυχή περίσσευμα που το ζηλεύουν όλοι!

Αλλά έχουμε και έναν προπονητή που και ως άνθρωπο είναι σίγουρο ότι τον ζηλεύουν όλοι. Η απάντηση του στην ερώτηση «αν παίξαμε για να αποδείξουμε ότι κάνει λάθος η κυρία Μέρκελ που λέει ότι πρέπει να διατηρηθούν οι Ελληνες σε χαμηλό βιοτικό επίπεδο» ήταν αποστομωτική:

«Όχι, παίξαμε γιατί μας εμπνέει η ιστορία της χώρας που γέννησε την δημοκρατία και όλες τις υπόλοιπες μεγάλες αξίες που σήμερα απολαμβάνει όλος ο κόσμος. Για αυτό παίξαμε και είναι ώρα όλοι σας να δείξετε σεβασμό…»

Πως το είχε πει ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες; «Εγώ είμαι πιο Έλληνας από όλους τους Ελληνες»!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x