Ειδήσεις

«Δύσκολο να νικήσεις την Ελλάδα»

Την άποψη ότι η Εθνική ομάδα μπορεί να μην παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, αλλά είναι δύσκολο να τη νικήσεις εξέφρασε ο Ζόρζε Ροζάριο. Ο πρώην συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος στους πάγκους της ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό τόνισε πως ο Πορτογάλος τεχνικός κατάφερε να αξιοποιήσει τα χαρακτηριστικά των παικτών του, δίνοντας ωστόσο το δικό του στίγμα στην ομάδα.

Την άποψη ότι η Εθνική ομάδα μπορεί να μην παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, αλλά είναι δύσκολο να τη νικήσεις εξέφρασε ο Ζόρζε Ροζάριο.

Ο πρώην συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος στους πάγκους της ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό τόνισε πως ο Πορτογάλος τεχνικός κατάφερε να αξιοποιήσει τα χαρακτηριστικά των παικτών του, δίνοντας ωστόσο το δικό του στίγμα στην ομάδα.

«Έχει αποδείξει ότι είναι καλός προπονητής, αξιοποίησε τα χαρακτηριστικά των Ελλήνων ποδοσφαιριστών και έδωσε το δικό του στίγμα στην ομάδα. Η εθνική έχει έμπειρους παίκτες όπως ο Καραγκούνης και ο Κατσουράνης, είναι μία ομάδα που δεν παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, αλλά είναι δύσκολο να τη νικήσεις, ενώ είναι ιδιαίτερα δυνατή στην τακτική, στις στημένες φάσεις και ειδικά στην άμυνα», ήταν τα λόγια του Ροζάριο, ο οποίος πλέον είναι βοηθός του Σέρζιο Κονσεϊσάο στην Ολιανένσε.

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x