Stoiximan Super League

Ξανά για Ελίασον η Γκρέμιο!

Δημοσίευμα στη Βραζιλία τονίζει πως η Γκρέμιο αναμένεται να μπει ξανά στη «μάχη» για την απόκτηση του Ελίασον το ερχόμενο καλοκαίρι!

Στο στόχαστρο της Γκρέμιο φαίνεται πως παραμένει πάντα ο Νίκλας Ελίασον!

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βραζιλία, και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας «mercadodabola», η Γκρέμιο αναμένεται να μπει ξανά στη «μάχη» για την απόκτηση του εξτρέμ της ΑΕΚ το προσεχές καλοκαίρι. Θυμίζουμε, η βραζιλιάνικη ομάδα είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον Ελίασον και πέρυσι, αλλά δεν τα είχε καταφέρει. Από τότε, βέβαια, ο Ελίασον έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του -και τις μετοχές του.

Ένας σοβαρός λόγος, που η Γκρέμιο επιμένει για τον παίκτη, είναι πως ο Ελίασον διαθέτει και βραζιλιάνικη υπηκοότητα, αφού η μητέρα του είναι από κει, οπότε δεν υπολογίζεται σαν ξένος.

Υπενθυμίζετα, βέβαια, ότι ύστερα από ενδιαφέρον της Σαμσουνσπόρ για τον 28χρονο άσο τον περασμένο Ιανουάριο, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τονίσει πως ο παίκτης δεν πωλείται.

Φέτος, σε 44 συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ, ο Ελίασον έχει πετύχει οκτώ γκολ και δώσει 12 ασίστ σε 2.614 λεπτά συμμετοχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x