Ειδήσεις

Λεβ: «Μεγάλη απώλεια ο Καραγκούνης»

Σημαντική απώλεια χαρακτήρισε για την Ελλάδα αυτή του τιμωρημένου Γιώργου Καραγκούνη στον προημιτελικό της Παρασκευής ο προπονητής της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ. «Είναι σημαντική απώλεια για την Ελλάδα ο Καραγκούνης. Όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν αυτός που ενέπνεε την ομάδα», τόνισε.

Σημαντική απώλεια χαρακτήρισε για την Ελλάδα αυτή του τιμωρημένου Γιώργου Καραγκούνη στον προημιτελικό της Παρασκευής ο προπονητής της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ.

«Είναι σημαντική απώλεια για την Ελλάδα ο Καραγκούνης. Όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν αυτός που ενέπνεε την ομάδα», τόνισε.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν συνδέει το ματς με τις πολιτικές συνθήκες. «Έχουμε καλή σχέση και επικοινωνία με την Άνγκελα Μέρκελ. Όμως ούτε αυτή μου μιλά για την τακτική που θα ακολουθήσω, ούτε εγώ της μιλώ για την πολιτική», ανέφερε.

Γερμανοί δημοσιογράφοι βιάστηκαν να ρωτήσουν τον «Γιόγκι» για ενδεχόμενο ημιτελικό με την Ιταλία. «Δεν είδα το παιχνίδι με την Ιρλανδία. Η Ιταλία πάντα λογίζεται μεταξύ των φαβορί. Όμως αυτή τη στιγμή έχουμε άλλο παιχνίδι μπροστά μας. Πρώτα η Ελλάδα και μετά.. βλέπουμε».

Στην προπόνηση της Τρίτης δεν συμμετείχαν οι Οζίλ, Μπέντερ και Σβαϊνστάιγκερ, ωστόσο δεν υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή τους στο προσεχές ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x