Ειδήσεις

«Να γίνουμε καλύτεροι»

Μια καλή ευκαιρία να δει η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών τα λάθη της και να τα διορθώσει, είναι σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Γούνα το τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων που ξεκινά την Παρασκευή στο Πορτουγκαλέτε της Ισπανίας. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής κολυμβητικής ομοσπονδίας ο παίκτης της Βουλιαγμένης τόνισε ότι σκοπός των διεθνών είναι να βελτιώνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Μια καλή ευκαιρία να δει η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών τα λάθη της και να τα διορθώσει, είναι σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Γούνα το τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων που ξεκινά την Παρασκευή στο Πορτουγκαλέτε της Ισπανίας.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής κολυμβητικής ομοσπονδίας ο παίκτης της Βουλιαγμένης τόνισε ότι σκοπός των Ελλήνων διεθνών είναι να βελτιώνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι.

«Το τουρνουά αυτό εντάσσεται στην περίοδο της προετοιμασίας μας εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Θέλουμε να τα πάμε καλύτερα απ’ ότι στο τουρνουά της περασμένης εβδομάδας στην Κοζέντσα της Ιταλίας. Σκοπός μας είναι να δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και να γινόμαστε καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα μέχρι τους Ολυμπιακούς», ανέφερε ο 23χρονος περιφερειακός.

Όσο για τις αντιπάλους της Εθνικής ομάδας το προσεχές τριήμερο (Σερβία, Ισπανία, Καναδάς);

«Η πρώτη ομάδα με την οποία θα αγωνιστούμε την Παρασκευή είναι η Σερβία. Πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα και ο συγκεκριμένος αγώνας θα αποτελέσει ένα τεστ, ώστε να δούμε περίπου που βρισκόμαστε. Με τον Καναδά παίξαμε στο τουρνουά της Ιταλίας και χάσαμε. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αλλά νομίζω ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί. Τέλος, είχαμε αντιμετωπίσει ξανά στο παρελθόν την ομάδα της Ισπανίας στο World League. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα και ελπίζω να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες του αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x