Stoiximan Super League

Ή μεταγραφή ή προσφυγή

Να δεχθεί την πρόταση που της έχει καταθέσει ομάδα από το πρωτάθλημα της Κορέας πιέζει την ΠΑΕ ΑΕΚ ο Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έστειλε χθες έγγραφο στα γραφεία της Ένωσης με το οποίο της κάνει γνωστό ότι εάν δεν δώσει την συγκατάθεσή της να τον παραχωρήσει ως δανεικό, τότε θα καταθέσει προσφυγή με την οποία θα μένει ελεύθερος!

Να δεχθεί την πρόταση που της έχει καταθέσει ομάδα από το πρωτάθλημα της Κορέας πιέζει την ΠΑΕ ΑΕΚ ο Λεονάρντο.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έστειλε χθες έγγραφο στα γραφεία της Ένωσης με το οποίο της κάνει γνωστό ότι εάν δεν δώσει την συγκατάθεσή της να τον παραχωρήσει ως δανεικό, τότε θα καταθέσει προσφυγή με την οποία θα μένει ελεύθερος!

Πρόκειται για μια εξέλιξη που αναμφίβολα απειλεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ΑΕΚ.

Κι αυτό διότι στην Ένωση θέλουν χρήματα και μια πώληση του Λεονάρντο θα φάνταζε ιδανική για να καλύψει μέρος των οικονομικών αναγκών της. Ωστόσο η Daegu FC δεν ικανοποιεί τα «θέλω» της ΑΕΚ. Ζητά δανεικό τον Λεονάρντο για έξι μήνες έναντι 150.000 ευρώ και μετά με προοπτική αγοράς 1 εκατ., ενώ μετά από διαπραγματεύσεις πείστηκε να προσφέρει τώρα 500.000 ευρώ και τα άλλα σε έξι μήνες. Τα χρήματα που δίνει όμως στον Λεονάρντο είναι άκρως ικανοποιητικά για τον παίκτη. Οι Κορεάτες του έχουν προτείνει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές μεγαλύτερες από 600.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι οι «κιτρινόμαυροι» περίμεναν χθες τον Βραζιλιάνο να μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής από την πατρίδα του προς την Αθήνα, αλλά μέχρι αργά το βράδυ δεν είχαν καταφέρει να τον εντοπίσουν...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x