Ιταλία

Αλλαγή ποινών για τα στημένα στην Ιταλία

Μετατροπή των ποινών για τις επτά ομάδες που είχαν κατηγορηθεί με συμμετοχή σε στημένους αγώνες της Ιταλίας αποφάσισε το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της χώρας, κάνοντας δεκτές τις εφέσεις των συλλόγων. Συγκεκριμένα, η Πεσκάρα, η οποία θα αγωνιστεί στη Serie A της νέας περιόδου, καθώς κέρδισε την άνοδο της είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση δύο βαθμών στο νέο πρωτάθλημα, όμως τελικά θα κληθεί να πληρώσει μόλις 30.000 ευρώ.

Μετατροπή των ποινών για τις επτά ομάδες που είχαν κατηγορηθεί με συμμετοχή σε στημένους αγώνες της Ιταλίας αποφάσισε το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της χώρας, κάνοντας δεκτές τις εφέσεις των συλλόγων.

Συγκεκριμένα, η Πεσκάρα, η οποία θα αγωνιστεί στη Serie A της νέας περιόδου, καθώς κέρδισε την άνοδο της είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση δύο βαθμών στο νέο πρωτάθλημα, όμως τελικά θα κληθεί να πληρώσει μόλις 30.000 ευρώ.

Οι υπόλοιπες έξι ομάδες που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου και είχαν υποστεί τιμωρίες, δικαιώθηκαν εν μέρει. Η Νοβάρα θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με μείον τρεις βαθμούς και όχι τέσσερις, όπως η Ρετζίνα και η Σιένα. Η Αλμπινολέφε, στην οποία είχε επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 15 βαθμών, την… γλύτωσε με -9 εν όψει της νέας σεζόν, ενώ τέλος στην Μόντσα υπήρξε μείωση ενός βαθμού, από -5 σε -4.

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x