Stoiximan Super League

«Βλέπει» Ζέμαν ο ΠΑΟΚ

Την περίπτωση του Μαρτίν Ζέμαν εξετάζει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με εφημερίδα της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, η «Metrosport» γράφει ότι ο «ταλαντούχος αλλά και απείθαρχος» μεσοεπιθετικός απασχολεί την ομάδα του Γιώργου Δώνη. Την ίδια ώρα, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει τον «Δικέφαλο του Βορρά» να δοκιμάζει επί ολλανδικού εδάφους έναν Ευρωπαίο χαφ. «», δήλωσε ο Ντάριο Κρέσιτς στη SportDay.

Την περίπτωση του Μαρτίν Ζέμαν εξετάζει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με εφημερίδα της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, η «Metrosport» γράφει ότι ο «ταλαντούχος αλλά και απείθαρχος» μεσοεπιθετικός απασχολεί την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Ο 23χρονος παίκτης έχει ιδιόρρυθμο χαρακτήρα και, παρότι έχει ικανότητες, αυτό επηρεάζει την αγωνιστική του εικόνα.

Την περσινή σεζόν η Σπάρτα Πράγας, στην οποία ανήκει τον παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού στην Άντμιρα Βάκερ και εκεί έπαιξε συνολικά σε 22 αγώνες (έχοντας ένα γκολ και τρεις ασίστ).

Το πιθανό κόστος της αγοράς του παίκτη ανέρχεται στις 300.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι ο παίκτης αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, όπως ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και ίσως να είναι ο παίκτης που έψαχνε ο Δώνης που θα έχει τη δυνατότητα να παίξει στα δύο άκρα.

Εν τω μεταξύ, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζει επί ολλανδικού εδάφους έναν Ευρωπαίο χαφ. Ακούγεται ότι ένας 25χρονος παίκτης θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του «Δικεφάλου του Βορρά» με σκοπό να τον τσεκάρει από κοντά ο Δώνης και να κρίνει αν ταιριάζει στα πλάνα του.

Παρόλα αυτά, προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ αποτελεί η απόκτηση του παίκτη που θα έχει τη δυνατότητα να παίζει στα πλάγια, ίσως και να έχει ένα καλό αριστερό πόδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x