Ιταλία

Μποριέλο: «Δεν με θέλουν στη Ρόμα»!

Στην αποκάλυψη ότι δεν υπολογίζεται από τη Ρόμα προχώρησε ο Μάρκο Μποριέλο, μιλώντας στους οπαδούς της ομάδας μετά τη φιλική νίκη (9-0) επί της Βαλ Πουστερία. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός επιθετικός τόνισε ότι ο αθλητικός διευθυντής, Βάλτερ Σαμπατίνι, και ο γενικός διευθυντής των «τζιαλορόσι», Φράνκο Μπαλντίνι, του είπα ότι δεν υπολογίζεται για την σεζόν 2012/13.

Στην αποκάλυψη ότι δεν υπολογίζεται από τη Ρόμα προχώρησε ο Μάρκο Μποριέλο, μιλώντας στους οπαδούς της ομάδας μετά τη φιλική νίκη (9-0) επί της Βαλ Πουστερία.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός επιθετικός τόνισε ότι ο αθλητικός διευθυντής, Βάλτερ Σαμπατίνι, και ο γενικός διευθυντής των «τζιαλορόσι», Φράνκο Μπαλντίνι, του είπα ότι δεν υπολογίζεται για την σεζόν 2012/13.

«Είναι δύσκολο να προπονηθεί υπό αυτές τις συνθήκες. Παρόλα αυτά, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Αν θέλω να παραμείνω στη Ρόμα. Χρειάζεται να ρωτήσετε τον Σαμπατίνι και τον Μπαλντίνι. Μου είπαν ότι δεν βρίσκονται πλέον στα πλάνα τους», τόνισε ο 30χρονος φορ, ο οποίος μετά τον Δεκέμβριο αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Γιουβέντους (10 συμμ. / 2 γκολ).

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x