Stoiximan Super League

Πώς είδαμε τον Βελάσκες…

Είναι λογικό, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Μπράουνσβάιγκ (1-1), τα βλέμματα όλων να πέσουν πάνω στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που αγωνίστηκαν. Στην προκειμένη, τον Σισοκό και τον Βελάσκες. Ο αμυντικός από την Βενεζουέλα, έδειξε καλά στοιχεία, αλλά σίγουρα θέλει ακόμη χρόνο προσαρμογής.

Είναι λογικό, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Μπράουνσβάιγκ (1-1), τα βλέμματα όλων να πέσουν πάνω στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που αγωνίστηκαν.

Στην προκειμένη, τον Σισοκό και τον Βελάσκες. Ο αμυντικός από την Βενεζουέλα, έδειξε καλά στοιχεία, αλλά σίγουρα θέλει ακόμη χρόνο προσαρμογής.

Χρησιμοποιήθηκε ως ο αριστερός στόπερ του «τριφυλλιού» στο 4-2-3-1 αλλά και στο 4-3-3 του Φερέιρα, και αυτά που φάνηκαν, είναι τα εξής: Στο ένας εναντίον ενός είναι καλός. Αφού είναι δυναμικός και δεν τρώει εύκολα ντρίμπλες ή προσποιήσεις. Στο ψηλό παιχνίδι, τις περισσότερες μονομαχίες τις κέρδισε, αλλά εκεί που έχανε, ήταν στις μεταβιβάσεις του και τις τοποθετήσεις του.

Λογικό, διότι δεν συνεργάζονταν καλά με τον Ιωαννίδη στο πρώτο μέρος και δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη κατάλληλα, ώστε να κινείται αρμονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Στις πάσες του, αν και φάνηκε πως διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση και μπορεί να βγάλει την μπάλα μπροστά, ίσως να μην ήταν τόσο συγκεντρωμένος αφού έκανε κάποιες λάθος μεταβιβάσεις.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x