Stoiximan Super League

Ζέκα: «Θα βελτιωθούμε μέχρι τα επίσημα»

«Υπάρχουν καινούργια πρόσωπα, οι οποίοι έχουν διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Προσπαθούμε να παίξουμε όλοι μαζί για να βελτιωθούμε. Νομίζω ότι αυτό το κομμάτι θα το έχουμε βελτιώσει μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι», είπε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Μπράουνσβάιγκ (1-1) ο Ζέκα. Ο Πορτογάλος δεν έδειξε κάποια προτίμηση για αντίπαλο στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ τόνισε πως του έλειψε το ποδόσφαιρο τον καιρό των διακοπών.

«Υπάρχουν καινούργια πρόσωπα, οι οποίοι έχουν διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Προσπαθούμε να παίξουμε όλοι μαζί για να βελτιωθούμε. Νομίζω ότι αυτό το κομμάτι θα το έχουμε βελτιώσει μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι», είπε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Μπράουνσβάιγκ (1-1) ο Ζέκα.

Ο Πορτογάλος δεν έδειξε κάποια προτίμηση για αντίπαλο στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ τόνισε πως του έλειψε το ποδόσφαιρο τον καιρό των διακοπών.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο μέσος του «τριφυλλιού» μετά το τέλος του ματς:

-Για το αν έπαιξε ρόλο η κούραση:
«Φυσικά και είμαστε κουρασμένοι, έχουμε προπονηθεί πολύ αυτές τις μέρες. Είναι φυσιολογικό να βγαίνει η κούραση σε κάποια σημεία. Τόσο εμείς, όσο και ο αντίπαλος, κάναμε καλό παιχνίδι. Και ελπίζω στο μέλλον να κάνουμε ακόμη καλύτερα παιχνίδια και να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν καινούργια πρόσωπα, οι οποίοι έχουν διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Προσπαθούμε να παίξουμε όλοι μαζί για να βελτιωθούμε. Νομίζω ότι αυτό το κομμάτι θα το έχουμε βελτιώσει μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι».

-Για το αν τους έλειψε το ποδόσφαιρο:
«Σίγουρα, γιατί το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μας. Αλλά χρειάζονται και οι διακοπές. Τώρα όμως, είναι η ώρα για δουλειά».

-Για τον αντίπαλο στην Ευρώπη:
«Δεν προτιμώ κάποιον, με όποια ομάδα και να παίξουμε πρέπει να παλέψουμε και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προκριθούμε».

-Για το ότι φέτος κάνει κανονικά προετοιμασία με την ομάδα και αν αυτό αποτελεί πλεονέκτημα:
«Φυσικά, γιατί γνωρίζω τους συμπαίκτες μου και έχω προσαρμοστεί πιο πολύ στο παιχνίδι της ομάδας. Ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x