Ιταλία

Μπερλουσκόνι: «Τους πούλησα»!

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παραδέχτηκε στα ιταλικά Μέσα ότι συμφώνησε να δώσει τους Ιμπραΐμοβιτς- Σίλβα στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παραδέχτηκε στα ιταλικά Μέσα ότι συμφώνησε να δώσει τους Ιμπραΐμοβιτς- Σίλβα στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμα της η «Gazzetta dello Sport», ο ισχυρός άντρας των «ροσονέρι» αποδέχτηκε την πρόταση της γαλλικής ομάδας και περιμένει πλέον την απάντηση των ποδοσφαιριστών, για να βάλει στα ταμεία του 62εκατ. ευρώ!

«Ναι, πούλησα τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τον Τιάγκο Σίλβα στην Παρί. Γλιτώσαμε περίπου 150εκατ. ευρώ για δύο χρόνια (από τα συμβόλαια και τις ειδικές συμφωνίες, εκτός του ποσού της μεταγραφής)», φέρεται να δήλωσε ο Μπερλουσκόνι!

Τι απομένει; Να πει το «ναι» ο Σουηδός επιθετικός. Το πρωί της Πέμπτης, ο διεθνής άσος παρουσιαζόταν διστακτικός να συνεχίσει την καριέρα του στο Σαμπιονά. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ωστόσο, η «Equipe» υποστηρίζει πως οι αντιστάσεις του… κάμφθηκαν και- έπειτα από τη συνάντηση του μάνατζέρ του στο Παρίσι για να συζητήσει με τους διοικούντες την Παρί- ήρθε σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την ομάδα!

Όσο για τον Βραζιλιάνο σέντερ μπακ, τα πράγματα είναι ευκολότερα, καθώς ο ίδιος εξ’ αρχής παρουσιαζόταν έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο για μόνιμη εγκατάσταση στη γαλλική πρωτεύουσα!

Βέβαια, μέχρι να εκδοθούν οι επίσημες ανακοινώσεις, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί τελειωμένο! Υπομονή και λογικά τις επόμενες ώρες θα προκύψουν εξελίξεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x