Euroleague

ΜακΚίσικ: «Το πρώτο μήνυμα που έλαβα ήταν από τον Σπανούλη - Μεγάλη υπόθεση οι δύο ελληνικές ομάδες στο F4»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού στη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, Σακίλ ΜακΚίσικ, μετά τη λήξη του αγώνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα»!

Δηλώσεις μετά την σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού στο Game 5 με την Μπαρτσελόνα και την πρόκριση στο Final 4 της φετινής Ευρωλίγκας έκανε ο Σακίλ ΜακΚίσικ, αποκαλύπτοντας ότι το πρώτο μήνυμα που έλαβε μετά τη λήξη ήταν από τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ στάθηκε στη διπλή εκπροσώπηση που θα έχει το ελληνικό μπάσκετ στο Βερολίνο!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξέραμε ότι όλες οι θυσίες που κάναμε μέσα στη σεζόν ήταν για να φτάσουμε σε αυτή τη στιγμή. Να κερδίσουμε αυτή τη σειρά και να προκριθούμε στο Final 4. Κάναμε μεγάλη υπομονή.

Είναι πολύ ωραία η στιγμή να είσαι Έλληνας και να βρίσκεσαι στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη υπόθεση ότι βρίσκονται δύο ελληνικές ομάδες στο Final 4. Το πρώτο μήνυμα που έλαβα ήταν από τον Βασίλη Σπανούλη και είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι πολύ τυχερός που έχω συνυπάρξει με παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης, ο Σλούκας και με έχουν μάθει πώς να διοχετεύω την ενέργεια μου»
.

Για τη σύζυγό του: «Αυτή είναι η Μπέριλ. Είναι πολύ συναισθηματική. Έρχεται σε όλα τα παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας. Διαβάζει τα πάντα στα social media και της εξηγώ να μην το κάνει, αλλά να συγκεντρωθεί στη δουλειά μας. Θέλω να γυρίσω να περάσω χρόνο με το παιδί μου και ελπίζω να έρθει μαζί μου στο Βερολίνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x