Stoiximan Super League

Τα είπαν για το γήπεδο ΑΕΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Μια θετική εξέλιξη (τουλάχιστον θεωρητικά) στο μόνο θέμα που μπορεί να δώσει όραμα για το αύριο σημειώθηκε την Πέμπτη για την ΑΕΚ. Έπειτα από πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν, οι βουλευτές του, Δημήτρης Στρατούλης και Γιώργος Πάντζας είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Κώστα Παπαδημητρίου, με θέμα το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μια θετική εξέλιξη (τουλάχιστον θεωρητικά) στο μόνο θέμα που μπορεί να δώσει όραμα για το αύριο σημειώθηκε την Πέμπτη για την ΑΕΚ.

Έπειτα από πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν, οι βουλευτές του, Δημήτρης Στρατούλης και Γιώργος Πάντζας είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Κώστα Παπαδημητρίου, με θέμα το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε αυτήν έδωσαν επίσης το «παρών» τα μέλη του Δ.Σ., Χρήστος Πιλάλης και Τζούλιος Συναδινός προκειμένου να ενημερώσουν τους δυο βουλευτές για το πού βρίσκεται το πρότζεκτ, τα προβλήματα που υπάρχουν και τις ενέργειες που έχουν γίνει για να ξεπεραστούν.

Οι Στρατούλης και Πάντζας, από την πλευρά τους, στάθηκαν στην ανάγκη συσπείρωσης των φορέων της ΑΕΚ για να προχωρήσει το θέμα και δεσμεύτηκαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια. Σε αυτό το πλαίσιο, εξάλλου, ο Δημήτρης Στρατούλης τόνισε πως (με την ιδιότητα και του νομικού) θα μελετήσει διεξοδικά με το επιτελείο του, τόσο τον νόμο Γρανίτσα, όσο και την τροπολογία που πέρασε μέσω των προσπαθειών του Γιάννη Βούρου.

Μπορεί λοιπόν όλα αυτά να μην αποτελούν εγγύηση για οτιδήποτε, ωστόσο αν μη τι άλλο μπορεί να θεωρηθεί θετική εξέλιξη για την ΑΕΚ ότι βλέπει διάθεση βοήθειας από ένα κόμμα που καταψήφισε την πρόσφατη τροπολογία (όπως και το ΚΚΕ) ενώ έχει και δυναμικότερο ρόλο πλέον ως αντιπολίτευση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x